Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE NAPETO

Savez danas odlučuje o Horvatu, ali nakon ovih bi poteza on mogao predati ostavku!

Budimpešta: Hrvatska nakon napete završnice s Nizozemskom odigrala 28:28
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.02.2022.
u 11:20

Čelnici HRS-a nisu zadovoljni rezultatima, ali spremni su pružiti drugu šansu izborniku, ako pristane na određene uvjete.

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza održat će sastanak s početkom u 19 sati i donijeti odluku hoće li Hrvoje Horvat i dalje ostati izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Naravno da čelnike Saveza ne zadovoljava osmo mjesto na Europskom prvenstvu, kao ni 15. na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, a pogotovo ne činjenica što nismo otišli na Olimpijske igre u Tokio.

26.01.2022., Multifunctional Arena, Budimpesta, Madjarska - EHF Europsko prvenstvo, skupina I, 4. kolo, Nizozemska - Hrvatska. Izbornik Hrvatske Hrvoje Horvat. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Horvat će iznijeti izvještaj, a onda će Upravni odbor donijeti konačnu odluku. Ako Horvat i njegov pomoćnik Ivano Balić ostanu na pozicijama, gotovo je sigurno da će biti promjena u stručnom stožeru.

Lako bi se moglo dogoditi da budu smijenjeni trener vratara, liječnički tim, fizioterapeuti... I pitanje je hoće se Horvat, ako i dobije zeleno svjetlo za ostanak, u konačnici složiti s novim imenima stručnog stožera ili će predati ostavku.

 

Komentara 6

NA
navijeke
11:46 01.02.2022.

Drugim riječima, ne žele odraditi što treba, pa će Horvat biti samo još jedan "Pedro" čija će smjena pokušati prikriti kako rukometni savez i dalje odbija prihvatiti činjenicu kako bez dobrog rasadnika nema vrhunskog vrta.

BJ
bjmaro
12:25 01.02.2022.

Stavite Metlicica i onog voditelja sa RTL i to odmah da ih ne otmu Francuzi ili Danci

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:49 01.02.2022.

Mi nemamo više rukometne struke. Točka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije