Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTIN PORTE

Kapetan Francuske nakon Eura: Htio sam pravu medalju, ne ovo s*anje

Budimpešta: Razočarani igrači Francuske nakon što ih je pobijedila Švedska s jedan razlike
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.01.2022.
u 17:30

Za četvrto mjesto, dobivala se posebna medalja, koju će rijetko tko od Francuza držati na nekom posebnom mjestu.

Francuska rukometna reprezentacija bila je ponajveći favorit za osvajanje Europskog prvenstva, ali na kraju je završila četvrta, što nije najbolje "sjelo" igračima.

- Najveći motiv mi je bio osvojiti medalju ovdje, ali pravu medalju, ne ovo sranje. Mi francuski rukometaši mrzimo gubiti - rekao je kapetan reprezentacije Valentin Porte, inače dvostruki svjetski prvak, europski, olimpijski, a s Montpellierom i osvajač Lige prvaka.

Naime, za četvrto mjesto, dobivala se posebna medalja, koju će rijetko tko od Francuza držati na nekom posebnom mjestu. Ne nakon infarktnog poraza od Šveđana u polufinalu (33:34) pa onda i od Danaca za treće mjesto nakon produžetaka (32:35).

Komentara 1

ZG
zg1985
17:47 31.01.2022.

mislis vi afrikanci mrzite gubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije