Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA RUJEVICI

Željko Sopić napušta Rijeku? Zna se i koga bi Mišković doveo za trenera

Trener Hnk Rijeka Željko Sopić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
24.05.2024.
u 09:36

– O treneru ne želim govoriti. A što se tiče pojačanja nije vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati – rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Rijeka se ove sezone borila za naslov, igrala u finalu Kupa, no na kraju je ostala bez naslova. Momčad je vidno pala posljednjih tjedana, a sada se poteže pitanje odgovornosti trenera Željka Sopića.

Već se i tijekom sezone dalo naslutiti da bi ova priča mogla završiti pa ne bi bilo čudno da se raziđe s Rijekom. Nije to ništa novo u HNL-u, sjetimo se samo da je Osijek Zoranu Zekiću dao otkaz samo dan nakon što je izborio Europu i donekle spasio sezonu. A svoju sezonu Sopić nije htio ocijeniti.

– O treneru ne želim govoriti. A što se tiče pojačanja nije vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati – rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Sada su se pojavile informacije da Mišković na klupi Rijeke želi vidjeti Silvija Čabraju, trenera koji radi odličan posao u Lokomotivi. U svakom slučaju, na Rujevici će biti vruće ljeto.

 

Komentara 7

KA
kamen3
11:25 24.05.2024.

Zar nikome nije sumnjivo zašto je Sopić poslao na klupu najboljeg igrača Rijeke u odlučujućoj utakmici za kup na Rujevici????? Nečuveno,on ga je kao čuvao za reprezentaciju i on kao ima problema sa koljenom.Igrač demantira te probleme i nije mu jasno zašto je izvučen na klupu?!?!?!Jel nekome nije jasno o čemu se ovdje radi???Sopić je osigurao mirovinu!!!!

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
10:34 24.05.2024.

Željko Sopić napušta Rijeku jer ipak je on samo hvalisavi pravi hrvat sa Balkana I nije europska trenerska klasa iz Slovenije koja jedino može Rijeci donijeti titulu prvaka balkanskog prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije