Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR NIKOLE JURČEVIĆA

Rijeku je tresla euforija, a na kraju je ostala gorčina. Dinamo je pokazao koliko je ispred konkurencije

23.05.2024.
u 09:08

– Dinamo ima mirnoću, rutinu i iskustvo pa u ovako važnim utakmicama ne gubi glavu. Kada ne ide, momčad izdrži loše razdoblje i ne ulazi u preveliku nervozu čekajući svoj trenutak. Dinamo apsolutno zaslužuje čestitke – smatra Nikola Jurčević

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
10:15 23.05.2024.

Jeno zločesto pitanje - kdaj bi Ajduku sudili kak čeraj Dinamu, kakšni bi komentari bili ?

NE
Nemanadimak
09:48 23.05.2024.

Rijeka je dobro igrala tokom sezone ali su je bila greska radovati se tome sto su prvi na tablici i sto su dobili Hajduka. Tu su vec umislili kako su prvaci i Dinamo ih je prizemljio. Sopic je dobar trener ali takticki i motivacionao je jos dosta slab i fali mu iskustvo osvajanja prvenstva i kupa.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:58 23.05.2024.

Čestitam Dinamu na duploj kruni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije