Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Zbog "klinca" Vettela obični smrtnici počeli gubiti živce

'HRT Formula One driver Vitantonio Liuzzi of Italy gets a lift on a scooter after hitting a barrier during the first practice session at the Chinese F1 Grand Prix at Shanghai International Circuit Apr
'DAVID GRAY'
15.04.2011.
u 16:46

– Kakva su to kretenska pitanja? – dreknuo je Webber na novinarski upit osjeća li se kao Irvine.

Dečki su očajni, "mali" Sebastian Vettel nadmoćno pobjeđuje na kvalifikacijama i na utrkama, a sada im više ne da disati ni na najobičnijem treningu. Ista ploča gdje god da se pojave, u Australiji, Maleziji, Kini... Podsjeća li vas ova priča na svojedobnu dominaciju Michaela Schumachera? I njih, nervoze je sve više... Možda im se jednostavno ne sviđa dizajn Red Bullova ispuha, a prisiljeni su buljiti u njega...

Možda da ostanemo doma

– Apsolutno kretensko pitanje, stari moj! – rigao je Mark Webber vatru na novinara koji ga je pitao osjeća li se kao Eddie Irvine, koji je gledao u leđa već spomenutom Schumacheru.

– A što bismo trebali? Sebastian nije pobijedio samo mene, pobijedio nas je sve. I što sada? Da se predamo, da ostanemo svaki put kod kuće? – odgovara Webber koji je još u najboljoj poziciji, ima isti automobil kao i Red Bullovo čudo od djeteta.

– Malom se stvarno nikako ne možemo približiti, vozi nedostižno – skida kapu svome kolegi Webber.

Pobjedama u posljednjih pet od šest utrka nerado će zapljeskati i McLarenov vozač Jenson Button.

– Nabrijan sam na njega, nije mi svejedno što je obje utrke pobijedio, pokupio je maksimalne bodove. Ali, neka mu ta prednosti, do kraja je još 17 utrka.

Za razliku od Buttona, sa sudbinom se pomirio Fernando Alonso iz Ferrarija.

– Volio bih da se mogu potući za pobjedničko postolje, ali kako sada stvari stoje, jedan je bolid potpuno izvan našeg dometa. A to je Vettelov Red Bull.

Hamiltonova lojalnost

A sjesti u plavi bolid, šuška se po britanskim medijima, želio bi i Lewis Hamilton.

– McLaren je super, ali moja lojalnost ima granice. Zanima me samo naslov prvaka, a na kraju godine podvući crtu – veli Hamilton. Vitantonio Liuzzi (na slici) doslovce testira rad stjuarda na stazi. U Maleziji su gurajući njegov bolid pregazili svoga kolegu, a u Kini se zabio u ogradu, pa se skuterom provozao s Kinezom u bijelim čarapama.

Komentara 1

Avatar Sor@n
Sor@n
17:24 15.04.2011.

Što se tiče Michaela Schumachera i Ferrarija bilo je tako 2002-3, pa su svi morali trpjet,(ja ne), no čini mi se ne takva dominacija kao što danas čini Vettel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije