Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijete mu gadne sankcije

Zaražen je koronom, sa sobom je odveo ženu i bebu, i nitko mu ne može ući u trag!

Koronavirus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.10.2020.
u 12:04

Poznati teniski novinar Ben Rothenberg tvrdi da je pobjegao u neku od europskih država u kojoj nije potrebna potvrda o zdravstvenom stanju uoči ulaska

Amerikanac Sam Querrey, trenutačno 49. tenisač svijeta, upravo je izveo ludost koja bi ga mogla vrlo skupo stajati. Naime, nakon što je u ponedjeljak u Rusiji dobio nalaz koji je potvrdio da je zaražen koronavirusom, baš kao i njegova supruga Abby i njihov samo osam mjeseci star sin Ford, sjeo je u privatni zrakoplov i zbrisao iz države.

Što je najgore, nitko ne zna gdje je, a poznati teniski novinar Ben Rothenberg tvrdi da je pobjegao u neku od europskih država u kojoj nije potrebna potvrda o zdravstvenom stanju uoči ulaska.

Querrey se, navodi u nastavku taj novinar, uplašio da će ga Rusi prisilno hospitalizirati nakon što se zbog bolesti povukao s turnira u Sankt Peterburgu, pa se nekako dokopao privatnoga zrakoplova i netragom nestao.

Koliko je javnosti poznato, svi članovi obitelji Querrey imaju blage simptome, ali je "pater familias" svejedno odlučio da se neće javiti vlastima države u koju je pobjegao i otkriti gdje je odsjeo i s kime je sve kontaktirao.

Amerikanac je preko interneta unajmio stan preko usluge Airbnb, ali i dočekao priopćenje čelnika ATP Toura, koji su mu zbog kršenja zdravstvenih protokola zaprijetili kaznom u iznosu od stotinu tisuća dolara, ali i trogodišnjom suspenzijom.

Ključne riječi

Komentara 2

JU
jurajuric120
12:56 15.10.2020.

to je igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije