Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražena roba

Zar još jedno 'Hajdukovo dite' seli u Englesku? Sve govori da bi moglo tako završiti

Domagoj Bradarić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
20.02.2019.
u 11:38

Jadranski derbi su uživo pratili skauti Liverpoola, Evertona, Borussije Dortmund, Lillea, Napolija, Udinesea, Sampdorije, Chieva i Atalante

Leicester City još se jednom vratio u Hrvatsku u potrazi za prinovama. Ovoga je puta skauta poslao na Jadranski derbi s namjerom da se u klub vrati s dojmovima o Domagoju Bradariću.

Lisice su u zadnjih nekoliko godina dvaput u svoje redove dovodile hrvatske igrače, Andrej Kramarića i Filipa Benkovića, a sada ih je zainteresirao i mladić rođen u prosincu 1999. godine, koji se tek probio u prvi sastav Hajduka.

List Leicester Mercury navodi da su derbi između Rijeke i Hajduka uživo promatrali brojni skauti, između ostalog poslanici Liverpoola, Evertona, Borussije Dortmund, Lillea, Napolija, Udinesea, Sampdorije, Chieva i Atalante.

Leicester će ovoga ljeta ostati bez usluga Christiana Fuchsa, pa je klubu jedan od prioriteta pronaći alternativu za Bena Chilwella, dečka koji je za englesku seniorsku reprezentaciju debitirao upravo na Rujevici u listopadu. 

Andrej Kramarić odlazak u Leicester City neće pamtiti kao osobito iskustvo, a pitanje je hoće li ga ponovo vidjeti i Filip Benković. On je poslan na posudbu u Celtic, klub koji bi ga volio otkupiti ukaže li se za to prilika. 

Podsjetimo, Ante Palaversa je ove zime sve dogovorio s Manchester Cityjem, a prisjetimo se i toga da je ne tako davno Nikola Vlašić Hajduk zamijenio Evertonom. 

Komentara 2

DH
dalibor.hren
14:52 20.02.2019.

Uzmi protivniku i oslabi ga! Svi, ali baš svi naši klubovi trebali bi barem udvostručiti cijenu svijih juniora, pa tko voli, nek izvoli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije