Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Žapci slomili Barcelonu i u drugom susretu

8172565
Slavko Midzor/PIXSELL
06.03.2021.
u 20:43

- Teška, zahtjevna utakmica kao što smo i pretpostavljali. Znali smo da je dobar protivnik, mislim da je pobjeda na kraju zaslužena.

Vaterpolisti Mladosti pobijedili su Barcelonu i u uzvratnom susretu osmine finala Eurokupa u Zagrebu s 7:6 (3:1, 1:3, 2:1, 1:1), te time izborili plasman u iduću fazu natjecanja. 

U napetoj utakmici, koja je bila neizvjesna do zadnje minute, Mladost je potvrdila pobjedu iz Barcelone prije tjedan dana. Miloš i Bukić su zabili po dva gola za Žapce, vratar Ivan Marcelić je imao 13 obrana, a kod Katalonaca se istakao njihov 19-godišnji vratar Unai Aguirre, koji je pokazao zašto ga se smatra vaterpolskim čudom od djeteta.

- Teška, zahtjevna utakmica kao što smo i pretpostavljali. Znali smo da je dobar protivnik, mislim da je pobjeda na kraju zaslužena. Čestitam momcima, bila je ovo dobra vaterpolo predstava. Bilo bi mi drago da u daljnjoj fazi natjecanja izbjegnemo Mađare, OSV i Szolnok -  izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Uz Mladost i mađarske OSV i Szolnok, dalje su prošli grčki Vougliameni, španjolski Sabadell i ruski Dinamo Moskva.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije