Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO!

VIDEO Pogledajte gol Nikole Vlašića, zvijezde Vatrenih i ruskog giganta - CSKA

Russian Football Premier League: CSKA Moscow 1 - 1 FC Sochi
Anton Novoderezhkin/Newscom/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.03.2021.
u 18:32

Rondon je glavom spustio loptu, a Nikola opalio dok je ona još bila u zraku, i kroz šumu nogu pronašao put do mreže za drugi gol u pobjedi svoje momčadi.

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić bio je strijelac drugog gola za moskovski CSKA u 2:0 (1:0) domaćoj pbojedi protiv Ahmata iz Groznog u susretu 21. kola ruskog prvenstva.

Vlašić je poentirao u 52. minti nakon kombinacije s Rondonom. 

Rondon je glavom spustio loptu, a Nikola opalio dok je ona još bila u zraku, i kroz šumu nogu pronašao put do mreže za drugi gol u pobjedi svoje momčadi.

Upravo je Rondon postigao prvi pogodak na utakmici u 38. minuti i to iz kaznenog udarca kojega je zbog igranja rukom skrivio Zoran Nižić.

Vlašić, kojemu je ovo bio deveti prvenstveni pogodak u sezoni, odigrao je svih 90 minuta za CSKA, dok je Nižić odigrao čitav susret za Ahmat.

Drugi CSKA sada ima 40 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Zenita, dok je Ahmat 11. sa 26 bodova.

>> Nikolin gol možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar feudalac
feudalac
21:55 06.03.2021.

...nisam čitao cijeli tekst, kome je zabio gol - Arsenalu? Aaaaa ne protiv Ahmata, Vinogradar iz Groznog!

VL
VladoStudenac
18:42 06.03.2021.

Dinamova mušterija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije