Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJA O POVRATKU

Zaboravio GSP-a i Weidmana: Anderson otkrio koga želi u povratničkoj borbi!

Anderson Silva
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.03.2014.
u 16:15

Na listi želja bivšeg dugogodišnjeg vladara srednje kategorije sad se na vrhu nalaze njegovi sunarodnjaci, a radi se o Ronaldu Souzi i Lyotu Machidi.

Anderson Silva prije nekoliko je dana otkrio kako je 2014. godina za njega ipak izgubljena i kako nema plan ući u oktogon, ali to ipak ne znači da ne razmišlja što napraviti kad jednom bude spreman za povratak.

Nekad najbolji MMA borac postao je svjestan da treću priliku s Chrisom Weidmanom neće dobiti, a više se toliko ni ne obazire na ideju o odrađivanju borbe protiv Georgea St-Pierrea o čemu je ovog tjedna ponovno pričao čak i kanadski borac.

Na listi želja bivšeg dugogodišnjeg vladara srednje kategorije sad se na vrhu nalaze njegovi sunarodnjaci, a radi se o Ronaldu Souzi i Lyotu Machidi.

- Njih dvoje su već u više intervjua izjavili da se žele boriti sa mnom i ne vidim razlog zašto to ne bih rekao i ja. Nije mi drago boriti se s prijateljima, pogotovo ne s Lyotom, ali u budućnosti je sve moguće i ako dođe do toga odradit ću meč protiv Machide ili Souze - rekao je Silva.

>> White: Anderson bi se mogao boriti već ove godine!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije