Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO ODLUKU

Vučević: Reju više nismo mogli čekati, a Špaco se spremno odazvao

Vučević Poklepović
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
19.02.2015.
u 15:33

– Reja je bio naš prvi izbor, ali nismo više mogli čekati njegovu odluku. Bio nam je nužan trener koji će odmah preuzeti momčad – rekao je Vučević.

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević objasnio je zašto klub nije angažirao Edoarda Reju za trenera već se odlučio za iskusnog Stanka Poklepovića.

– Reja je bio naš prvi izbor, ali nismo više mogli čekati njegovu odluku. Bio nam je nužan trener koji će odmah preuzeti momčad. Imali smo i drugu opciju, Victora Munoza, španjolskog trenera (nekadašnji prvotimac Barcelone i Sampdorije koji je bio trener niza klubova u Španjolskoj, Grčkoj, Rusiji i Švicarskoj) koji je bio jako zainteresiran za dolazak. Međutim, klub je procijenio da u ovom trenutku ne može ulaziti u rizik s njim – rekao je Vučević, prenosi stranica Hajduka.

Poklepović nije dvojio hoće li preuzeti Hajduk.

– Nismo željeli baciti u vatru dva mlada i kvalitetna trenera kao što su Hari Vukas i Marijo Osibov nego smo se odlučili za jednog iskusnog trenera kao što je Stanko Poklepović. S njim sam osobno često bio u kontaktu. Šjor Stanko se spremno odazvao i stavio na raspolaganje Hajduku. Njegov je zadatak da izvuče maksimum iz kadra kojeg ima – rekao je Vučević.

>> Hajduk odustao od Reje i donio odluku: Evo tko preuzima momčad!

>> Poklepoviću viču 'Špaco pirja', a Mamić ga je poželio izljubiti

Komentara 6

OB
ObrenM
16:45 19.02.2015.

Nitko iz ulicne uprave ne komentira dolazak starog-novog trenera.

DU
Deleted user
15:55 19.02.2015.

Golmani i bekovi već odavno kreiraju model igre Hajduka. Već odavno Hajduk gradi igru oslonjenu prije svega na obranu i destrukciju ... Sa Špacom, kojem skidam kapu iz poštovanja prema starijem gospodinu i minulim igračkim zaslugama, ovo propadanje Hajduka se nastavlja. Gospodo dovedite čovjeka koji je bio majstor igre, majstor duha i vica. Dovedite nekog tko to može i zna prenijeti tićima. Nekoga tko će u Hajduk vrati nogomet. I prestanite se ponašati kao da to nitko osim splićana ili Reje to ne može raditi. Čime je Reja zaslužio tu čast, teško je objasniti!? Bio neko vrijeme, rezultat ni po čemu poseban, otišao bez pardona kad mu se ukazala bolja prilika. Reja je prije čovjek za izbjegavanje nego za čekanje. Poštovana gospodo iz uprave, dobrovoljno se javljam za trenera svog voljenog kluba. Raditi ću volonterski a rezultat će biti bolji ili jednak rezultatima u posljednje dvije godine. Ovo pišem samo zato što će te možda shvatiti kave ste trenere plaćali do sada!

OB
ObrenM
16:45 19.02.2015.

Nitko iz ulicne uprave ne komentira dolazak starog-novog trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije