Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO ODLUKU
Povratak na članak

Vučević: Reju više nismo mogli čekati, a Špaco se spremno odazvao

– Reja je bio naš prvi izbor, ali nismo više mogli čekati njegovu odluku. Bio nam je nužan trener koji će odmah preuzeti momčad – rekao je Vučević.

Komentari 6

OB
ObrenM
16:45 19.02.2015.

Nitko iz ulicne uprave ne komentira dolazak starog-novog trenera.

VL
DU
Deleted user
15:55 19.02.2015.

Golmani i bekovi već odavno kreiraju model igre Hajduka. Već odavno Hajduk gradi igru oslonjenu prije svega na obranu i destrukciju ... Sa Špacom, kojem skidam kapu iz poštovanja prema starijem gospodinu i minulim igračkim zaslugama, ovo propadanje Hajduka se nastavlja. Gospodo dovedite čovjeka koji je bio majstor igre, majstor duha i vica. Dovedite nekog tko to može i zna prenijeti tićima. Nekoga tko će u Hajduk vrati nogomet. I prestanite se ponašati kao da to nitko osim splićana ili Reje to ne može raditi. Čime je Reja zaslužio tu čast, teško je objasniti!? Bio neko vrijeme, rezultat ni po čemu poseban, otišao bez pardona kad mu se ukazala bolja prilika. Reja je prije čovjek za izbjegavanje nego za čekanje. Poštovana gospodo iz uprave, dobrovoljno se javljam za trenera svog voljenog kluba. Raditi ću volonterski a rezultat će biti bolji ili jednak rezultatima u posljednje dvije godine. Ovo pišem samo zato što će te možda shvatiti kave ste trenere plaćali do sada!

VL
OB
ObrenM
16:45 19.02.2015.

Nitko iz ulicne uprave ne komentira dolazak starog-novog trenera.

VL
CO
cokta
18:58 19.02.2015.

Reja bio prvi izbor....jeli je tko rekao ovoj upravi hajduka da se trener trazi tajno???da takve stvari prije potpisa nisu za javnost!??? Uprava hajduka time je potkopala autoritet Poklepovica prije nego sto je ovaj sjeo na klupu.....!!!!!!????? Boze moj,ja sese pitam jeli ovi diletanti stvarno rade za dobrobit hajduka......????????

VL
VK
vječni krojf
13:23 23.02.2015.

Slab odaziv komentatora,ai novinari se trude da sto ljepse opisuju povratak jadnika (starog) na klupu Hajduka.Osobno nemam nista protiv Poklepovica ali nije on vise za ovakve stvari.Proslo je njegovo vrijeme,nije on vise za nogomet u danasnjem vremenu.Reja?Tko je on?Nitko i nista.Radio je u Hajduku kada nije mogao naci drugi klub,cim se pojavio Lazio odmah je odleprsao,takoreci bez pozdrava,a sada ga htjeli ponovo dovesti.Vucevic kaze "nismo mogli vise cekati Reju".Istina je ali ipak drugacija.Ona glasi"ne mozemo platiti Reju.Odakle i od cega,a on imao zahtjeve(financijske).Kvalitetu (trenersku)i to je poznato,ali je i poznata situacija Hajduka.Zvili od siromastva ali se upusta i dalje trositi gradski novac,tj. novac poreznih obaveznika.

VL
Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
16:20 19.02.2015.

Vučević: Reju nismo mogli platiti koliko traži, a Špaco se spremno odazvao uz poruku da je za stari dom spreman.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.