Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV RASPLET

Vrijeđali djevojku sa sindromom Downom, no tada se javio slavni nogometaš

djevojčica
Foto: Twitter
02.05.2019.
u 17:58

- Hej, Ella, vidio sam kako plešeš na našim utakmicama. Želim ti zahvaliti na podršci, puno mi to znači. I tvoja obitelj je sigurno ponosna na tebe - rekao je Harry Kane

Ella Markham (16) iz Banburyja velika je navijačica Tottenhama koja se ocem Neilom često ide na utakmice svojeg omiljenog kluba. Ella je tako na ulazu u tribinu snimila video na kojem pleše nakon dobre igre Tottenhama, a otac je to podijelio na društvenim mrežama.

Većina pratitelja pozitivno se izrazila o videu, no javili su se i neki koji su vrijeđali djevojku zbog njenog stanja. Ella, naime, ima sindrom Down.

Djevojčicu su komentari jako rastužili, no onda se javio nogometaš Harry Kane (25). Napadač Spursa snimio je video s porukom za djevojku.

- Hej, Ella, vidio sam kako plešeš na našim utakmicama. Želim ti zahvaliti na podršci, puno mi to znači. I tvoja obitelj je sigurno ponosna na tebe - rekao je Kane pa pozvao Ellu:

- Želimo da dođeš i budeš maskota na našoj zadnjoj utakmici sezone protiv Evertona. Nadam se da ću te vidjeti tamo. Nastavi plesati, nastavi raditi što radiš. Šaljem ti puno ljubavi.

Ne treba napominjati da je video oduševio Ellu koja će prihvatiti ponudu i biti maskota na utakmici omiljenog kluba.

Ključne riječi

Komentara 3

HR
hrvoje18
06:19 03.05.2019.

Govn.. Jedna bolesnu djevojčicu maltetirare to vas smecar... Roditelji učili sramota!!!!!!!???? Di je tu država!!!!???

SA
samoborka
18:58 02.05.2019.

Ljigavova sladunjavost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije