Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Vlašić blizu Evertona, napustio je reprezentaciju i vratio se u Split

Nikola Vlašić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/7
29.08.2017.
u 12:46

Mlada hrvatska reprezentacija putuje u Moldaviju, a Hajdukov igrač vratio se kući

Nikola Vlašić je uz dozvolu izbornika Nenada Gračana otputovao u Split gdje će čekati rasplet transfera u Everton. Mlada hrvatska reprezentacija putuje u Moldaviju, a Hajdukov igrač vratio se kući.

Konačna potvrda trebala bi doći do kraja dana, a onda slijede liječnički pregledi te izdavanje radne dozvole za igranje u Engleskoj. Hajduk za Vlašića traži odštetu od osam do deset milijuna eura.

Dosadašnji najveći transfer u Hajduku bio je od Nikole Kalinića koji je u Blackburn otišao za 7,5 milijuna, što je kasnije smanjeno na sedam milijuna eura. Bijeli su tražili da se cijeli iznos odmah isplati.

Komentara 13

MN
Mnd7779
13:08 29.08.2017.

Sretno mladiću,dobar si igrač,a ni Everton nije loš klub

JU
Jure7
13:20 29.08.2017.

Nikola, samo naprid!!! Za 2-3 godine ćeš bit top igrač!!!

Avatar mlijeko
mlijeko
15:40 29.08.2017.

Mene zanima, ako Kalinić nije dobio radnu dozolu, kako će je dobitiVlašić? Jedino ako nakon transfera ode na posudbu van Engleske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije