Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ignorirao preporuke

Villa će kazniti svoju zvijezdu zbog kršenja izolacije

Jack Grealish
Foto: Press Association/Pixsell
30.03.2020.
u 23:23

Grealish se putem Twittera ispričao zbog svog postupka

Engleski nogometni prvoligaš Aston Villa najavio je kaznu za svog kapetana Jacka Grealisha zbog ignoriranja preporuka britanske vlade za ostankom kod kuće tijekom pandemije koronavirusa.

Policija okruga West Midlands otvorila je istragu nakon što je objavljena fotografija na kojoj Grealish napušta kuću u predgrađu Birminghama u nedjelju ujutro tek što je sudjelovao u prometnoj nesreći.

Grealish se putem Twittera ispričao zbog svog postupka.

- Želim vam samo reći kako sam duboko posramljen zbog događaja prošlog vikenda. Ne želim da itko ponovi istu pogrešku i zato vam svima savjetujem da ostanene kod kuće te slijedite upute i pravila koje smo zamoljeni slijediti. Znam kako ću u bliskoj budućnosti i ja to činiti. Nadam se kako svi mogu prihvatiti moju ispriku - rekao je Grealish.

- Kaznit ćemo našeg igrača, a sav novac ćemo donirati bolnicama u sklopu University Hospitals Charity u Birminghamu - objavila je Aston Villa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije