Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretan susret

VIDEO Petkovića naživcirala novinarka: 'Daj pitajte, budite pristojni, bar pitajte za intervju!'

Hrvatska izgubila na penale od Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/61
19.06.2023.
u 21:46

Navijači su od Brune Petkovića tražili autograme i željeli su se fotografirati s njime. Nije ih odbio premda se na njegovom licu nazirala moguća doza razočaranja ishodom ili umora. Novinarka je pritom nastojala dobiti izjavu hrvatskog reprezentativca, no nije naišla na odgovor kakvom se nadala.

Hrvatska se reprezentacija nakon poraza od Španjolske u finalu Lige nacija vratila iz Rotterdama u Zagreb. Vatrenima je to treće odličje s velikih svjetskih natjecanja nakon srebra i bronce sa svjetskih prvenstava u Rusiji, odnosno u Katru. Velikog dočeka reprezentativaca nije bilo, obzirom da je HNS odlučio kako će se slaviti isključivo prvo mjesto.

U Zagreb je danas popodne sletio i Bruno Petković, heroj i tragičar završnice Lige. Naime, u polufinalu je ušao s klupe, zabio fantastičan gol iz daljine te izborio penal, a gotovo se domogao i drugoga pogotka. Finalnu utakmicu ponovo je započeo na klupi, no ovaj put ulaskom nije uspio promijeniti ishod utakmice u korist vatrenih.

GALERIJA Hrvatska je u napetoj završnici finala Lige nacija ponovo ostala bez zlata

Hrvatska izgubila na penale od Španjolske u finalu Lige nacija
1/59

Upravo suprotno, vrlo je nesretno po Hrvate njegov udarac obranio izvrsno raspoloženi španjolski vratar Unai Simon te tako zapečatio ishod natjecanja. Nije samo on promašio svoj udarac, već je Simon obranio i Lovri Majeru koji je bio vidno preplavljen emocijama nakon ishoda koji je bio lošiji od priželjkivanog.

Po dolasku u Zagreb, napadač Dinama je prolazio zračnom lukom. U jednom trenutku novinarka N1 televizije Nataša Vidaković pokušala je od njega dobiti izjavu no reprezentativac ju je odbio.

VEZANI ČLANCI:

Navijači su od njega tražili autograme i željeli su se fotografirati s njime. Nije se odbio fotografirati ni sa kim, niti je odbio potpis, već je ljubazno pristupio svakom od navijača premda se na njegovom licu nazirala moguća doza razočaranja ishodom ili umora. Novinarka mu je postavila pitanje: "Kakav je osjećaj, Bruno?"

Petković je na to odgovorio: "Daj pitajte, budite pristojni, pitajte za intervju!" Nastavio je dijeliti autograme i slikati se s navijačima. Nakon toga je novinarka pitala: "Bruno, može jedan kratak intervju nakon fotografiranja?" Petković je kratko odgovorio: "Ne može."

VIDEO Dalić: 'Rekao sam jučer da su penali lutrija. Nisu, pogriješio sam'

Komentara 23

HR
hr76
07:16 20.06.2023.

Bruno nas je golovima protiv Brazila i Nizozemske "kupio", penal je pucao dobro i nema si što predbacivati, to je sport, porazi i pobjede sastavni su dio igre, ali podignut ćemo kad-tad jedan od ta tri pehara. Hrvatska!

PO
Poletarac101
23:09 19.06.2023.

Bravooo Brunoo👌💪

DU
Deleted user
08:48 20.06.2023.

Bruno nije najbrži i nije maratonac. Ali mi u ovom trenutku nemamo boljeg. čak ni u lgtb zajednici. čak ni iz afričkog uvoza/kupnje. pa čak ni u nemožemo platformi. Bruno ima mu*a, Bruno ima srce. I realno tko ga imaloalo poznaje zna da ima puno više inteligancije i kulture od gospodične koja bi htjela biti novinarka. Ulatavati sa mikrofonom i kamerom, bez dobar dan, zdravo, hvaljen Bog sa pitanjem je apsolutno nekulturno. Šteta da nije Livaju mogla pitati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije