Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruki mvp

VIDEO Nikola Jokić vodio je Srbiju do medalje na OI, a Teodosić i suigrači su ga maltretirali

100. Srpski galopski derbi održan je u Beogradu, spektakl je posjetio i NBA košarkaš Nikola Jokić
Antonio Ahel
11.01.2023.
u 11:19

Član košarkaške vrste susjeda na Olimpijskim igrama u Brazilu otkrio je kako su gnjavili današnju NBA zvijezdu

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić aktualni je MVP najjače svjetske lige (NBA), a nedavno je otkriveno da su ga Miloš Teodosić i suigrači maltretirali u reprezentaciji za vrijeme Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Bilo je to u ljeto 2016. godine, tada je Jokić imao 21 godinu i bio je najmlađi član reprezentacije Srbije. 

Stefan Jović, koji je igrao za Srbiju na Igrama u Riju, otkrio je u 'Podcastu s Lukom i Kuzmom' što je tada mladi Jokić morao raditi. Miloš Teodosić, prva zvijezda Srbije na OI-ju i čak osam godina stariji od Jokića, davao je centru Denvera razne zadatke kako bi prošao žestoki dril pri dolasku u nacionalnu vrstu. 

- Na Olimpijadi smo maltretirali Joku. Ali, njemu ništa nije teško. On dođe onako spontano, znaš kako šeta, kao Balu... Onda dođe Teo i kaže: 'Ajde Joko da ideš u McDonalds'. A mi na petom katu i vidimo s terase sve dolje. Dolje red, treba se čekati dva sata. On dođe i kaže: 'Nema problema, tko će što?' I sad ide od jednog do drugog, i pita tko će što. Majstor ide dolje, čeka sat vremena, vrati se natovaren, i svaki drugi dan je to bilo - rekao je Jović. 

Srbija je pobjedom nad Hrvatskom u četvrtfinalu i Australijom u poluzavršnici došla do finala na olimpijskom turniru protiv SAD-a. Amerikanci su bili puno bolji, dok je Jokić jedan od najzaslužnijih za osvajanje olimpijskog srebra. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije