Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrena atmosfera

VIDEO Navijači Intera upali u hotel gdje odsjedaju igrači: Pjevali navijačke pjesme u predvorju

Navijači Intera u hotelu
Foto: Screenshot twitter
1/6
10.06.2023.
u 13:19

Navijači su se u velikom broju okupili u Istanbulu i nestrpljivo čekaju početak subotnje utakmice koja će odlučiti o europskoj kruni. Oči su uprte i u Erlinga Haalanda čija bi večerašnja izvedba, odnosno prekid lošeg niza, mogla bitno utjecati na konačni ishod

Inter Milan i Manchester City u subotu u 21 sat igraju finalnu utakmicu Lige prvaka na najvećem turskom stadionu. "Građani", koji se bore za svoj prvi naslov prvaka Europe, imaju veliku prednost na kladionicama. Inter će pokušati ponoviti uspjeh svoje momčadi iz 2010. godine.

Momčadi su ranije stigne u Istanbul na pripreme, a za njima su došli i vjerni navijači kojih je svakim danom sve više i više. Upravo je "underdog" Inter imao osobito žestoku podršku.

Navijači milanskog kluba igrače su dočekali ispred hotela u kojem odsjedaju, a pojedinci su se pored osiguranja uspjeli probiti u hotel nakon čega je uslijedilo navijanje u predvorju. Osiguranje ih je ipak zamolilo da izađu kako ne bi uznemirivali igrače.

VEZANI ČLANCI:

U petak su utakmicu najavili trener Intera, Simone Inzaghi te trener Manchester Cityja, Pep Guardiola. "Znamo kakvu utakmicu igramo. Čeka nas vrlo težak suparnik, najbolja momčad svijeta. Nemamo straha i nismo bez razloga u finalu što ćemo i dokazati", rekao je trener Nerazzurra.

Guardiola također ima poštovanja prema protivnicima. "Inter je opasan zbog visokog presinga, Onana je sjajan golman, a volim gledati kako Bastoni igra na lijevoj strani. Kvalitetno se povezuje s napadačima", rekao je Guardiola pa istaknuo: "Povijesno gledano, Inter je veći klub od nas. No to nije važno, važno je ono što će se sutra dogoditi."

Osobito veliku ulogu igra Erling Haaland. Najopasniji napadač sezone u Engleskoj ligi u posljednjih sedam utakmica čini se nešto manje uspješan, a brojke pokazuju da je zabio samo jedan pogodak u posljednjih sedam utakmica što je najlošije golgetersko razdoblje otkad je stigao iz Borussije Dortmund.

VIDEO Livakovića žele Saudijci: Hrvatskog golmana nastojat će iz Europe odvesti milijunima eura?

Komentara 1

BU
Bubalamala
17:37 10.06.2023.

Statistika govori kako finale champions League pobjeđuje ona momčad koja u sastavu ima Hrvata.Počelo je sa Bayernom (Mandžukić) i onda se na redali Rakitić,Perišić,Modrić sa Kovačićem pa Perišić sa Bayernom i onda serija Luke Modriča pa Lovren sa Liwerpolom i Kovačić sa Chelseom. Eto sada i prilike za Marcela Brozovića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije