Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 21 sat

Sve je spremno za veliko finale Intera i Cityja: Gdje ga možete pratiti?

Before the Champions League final in Istanbul
Foto: ROBERT MICHAEL/DPA
1/10
10.06.2023.
u 08:49

"City se izvrsno brani i izvrsno napada, a mi moramo igrati našu igru", rekao je oprezni Simone Inzaghi, a trener Manchester Cityja, Pep Guardiola uzvratio je na sličan način rekavši: "Inter je opasan zbog visokog presinga i kvalitete kojom se povezuje s napadačima. Morat ćemo to pokušati braniti."

Inter Milan i Manchester City večeras će se u 21 sat susresti u finalu Lige prvaka. Momčadi su u Istanbulu već neko vrijeme, a Građani su velik favorit. Ipak, Inter bi mogao biti jedna od rijetkih momčadi kojima njihova igra zapravo odgovara. Ukoliko pobjede City će osvojiti svoju prvu europsku krunu u povijesti kluba, a Inter će pokušati ponoviti svoj uspjeh iz 2010. godine.

Utakmicu su već najavili treneri i igrači. "Znamo kakvu utakmicu igramo. Čeka nas vrlo težak suparnik, najbolja momčad svijeta. Nemamo straha i nismo bez razloga u finalu što ćemo i dokazati. Morat ćemo igrati ravnopravno s njima u veznom redu. Imamo priliku upisati se u povijesti i ponoviti uspjeh momčadi iz 2010. godine", rekao je Simone Inzaghi i dodao:

GALERIJA Momčadi Intera i Cityja trenirale na stadionu uoči finalne utakmice Lige prvaka

Before the Champions League final in Istanbul
1/10

"Znamo koliko je Haaland opasan. Pripremili smo recept kojim bismo ga mogli zaustaviti, ali cijela momčad morat će obratiti pažnju i na ostale igrače. City se izvrsno brani i izvrsno napada, a mi moramo igrati našu igru", zaključio je trener milanskog kluba. Jedno od najvećih pitanja preostaje s kojim će napadačem startati Nerazzurri, no kazao je kako će to biti otkriveno pred samu utakmicu.

Cityjeva špica, Erling Haaland spomenut je i u najavio Pepa Guardiole. "Ključ uspjeha su dobri igrači. Imao sam Messija, sad imam Haalanda. To je moj uspjeh. Oni znaju da sami ne mogu uspjeti, ali da smo jaki kao momčad", naglasio je Guardiola o svome igraču koji se ove sezone isprofilirao u čovjeka koji bi mogao obilježiti ovo desetljeće.

VEZANI ČLANCI:

Pogledao sam puno utakmica Intera da bih znao što napraviti. Na kraju pobijedit će onaj koji će biti bolji 95 minuta.  Povijesno gledano, Inter je veći klub od nas. Inter je opasan zbog visokog presinga, Onana je sjajan golman, a volim gledati kako Bastoni igra na lijevoj strani. Kvaliteta kojom se povezuje s napadačima, dodavanje. Morat ćemo to pokušati braniti", zaključio je Pep Guardiola.

Prijenos možete pratiti na Drugom programu HTV-a ili na prvom programu Arenasporta.

VIDEO Evo kako će izgledati novi stadion u Zagrebu na kojem će se igrati Liga prvaka

Komentara 1

PE
Pendrek57
11:57 10.06.2023.

ManCity!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije