Vatrena atmosfera
Povratak na članak

VIDEO Navijači Intera upali u hotel gdje odsjedaju igrači: Pjevali navijačke pjesme u predvorju

Navijači su se u velikom broju okupili u Istanbulu i nestrpljivo čekaju početak subotnje utakmice koja će odlučiti o europskoj kruni. Oči su uprte i u Erlinga Haalanda čija bi večerašnja izvedba, odnosno prekid lošeg niza, mogla bitno utjecati na konačni ishod

Komentari 1

BU
Bubalamala
17:37 10.06.2023.

Statistika govori kako finale champions League pobjeđuje ona momčad koja u sastavu ima Hrvata.Počelo je sa Bayernom (Mandžukić) i onda se na redali Rakitić,Perišić,Modrić sa Kovačićem pa Perišić sa Bayernom i onda serija Luke Modriča pa Lovren sa Liwerpolom i Kovačić sa Chelseom. Eto sada i prilike za Marcela Brozovića!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.