Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kao šestogodišnjak'

VIDEO Lovrenova reakcija izazvala lavinu komentara, nisu ga štedjeli!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.06.2020.
u 22:20

Hrvatski reprezentativac ponovno se našao na meti kritičara. Nedavno je izjavio da mu te ne smeta

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Liverpool je pobijedio Blackburn sa 6:0. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao je drugo poluvrijeme, a njegova reakcija u jednoj obrambenoj akciji svidjela se osobi koja uređuje društvene mreže kluba.

Stoper Liverpoola presjekao je gostujući napad te se okrenuo kraj suparničkog igrača i loptu vratio prema svojim vratima. 

U objavi uz video piše: 'Lijepo, Dejan Lovren'.

Objava na Liverpoolovom Twitteru izazvao je mnoštvo komentara, koji se vatrenom neće previše svidjeti.

'Što je ovo?', 'Novi ugovor molim lijepo', 'Koji je ovo k....', 'Molim vas recite mi da je ovaj tvit šala', 'Da li se to samo meni čini ili bi ovo mogao napraviti bilo koji šestogodišnjak s minimalno nogometnog znanja?', 'Maldini se u ovom trenutku trese', samo su neki od komentara koje su ostavili navijači.

Hrvatski reprezentativac ponovno se našao na meti kritičara. Nedavno je izjavio da mu te ne smeta.

- Kada igraš na toj razini normalno je da te kritiziraju. Iskreno, uopće me to ne zamara. Ako osjetim kritiku, to će biti od trenera. No ja sam sebi najveći kritičar - podvlači Dejan Lovren i nastavlja:

- Ja vidim kada odigram dobro, a kada ne. Ne trebaju mi kritičari za to. Ne čitam mnogo novine i ne slušam nogometne stručnjake o tome što misle o mojoj igri. Kritike me samo još više očvrsnu. 

Dejan Lovren s Liverpool ima ugovor do ljeta 2021. godine.

>> Lovrenova urnebesna ljetna potraga za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
06:11 15.06.2020.

Lovren se vise upusta u svadju o tome jel se treba cijepiti ili ne s igre su mu na razini U9 djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije