Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno zakucavanje

VIDEO Nezaustavljivi Giannis poslao poruku prije susreta s Hrvatskom

Twitter screenshot
29.08.2022.
u 15:20

Baš na utakmici između Srbije i Grčke, nekoliko dana ranije u beogradskoj Areni, bilo je 19.150 gledatelja, a sinoć u Ateni je Giannisa i društvo došlo pogledati 19.443 gledatelja.

Prvi protivnik Hrvatske na Eurobasketu reprezentacija Grčke, savladala je Belgiju 85:68 u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

Bila je to posljednja utakmica Grčke prije susreta s Hrvatskom u prvom kolu grupne faze Eurobasketa u petak od 17 sati.

Grčka je na čelu s dvostrukim najkorisnijim igračem (MVP-jem) NBA lige Giannisom Antetokounmpom uvjerljivo slavila protiv Belgije u Ateni slomivši otpor gostiju već u prvoj četvrtini koju je odnijela na svoju stranu s 30:15. Ujedno je to bila prva službena Giannisova utakmica pred domaćom publikom koja je odmah oborila rekord posjećenosti u europskim kvalifikacijama.

Baš na utakmici između Srbije i Grčke, nekoliko dana ranije u beogradskoj Areni, bilo je 19.150 gledatelja, a sinoć u Ateni je Giannisa i društvo došlo pogledati 19.443 gledatelja. 

Košarkaš Milwaukee Bucksa nije im ostao dužan. Ubacio je 26 poena, uhvatio 7 skokova i ukrao dvije lopte, ali još važnije od toga imao je za publiku nekoliko prekrasnih poteza. Pogledajte jedno od sjajnih zakucavanja.

Susret između Hrvatske i Grčke na rasporedu je u petak, a izabranicima Damira Mulaomerovića bit će vrlo teško zaustaviti ponajboljeg košarkaša današnjice i čudo atleticizma Giannisa Antetokounmpa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije