Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ U FINALU

VIDEO Hrvatski klub iz Australije ostao bez naslova, navijači skandirali 'Za dom spremni'

Sydney United
Facebook
01.10.2022.
u 15:04

Sydney United imao je bučnu podršku navijača koji su u jednom trenutku vikali "Za dom spremni". To je uzvik koji je okončao karijeru Josipa Šimunića u reprezentaciji, a Uefa kažnjava takvo skandiranje.

Nogometni klub hrvatskih iseljenika u Australiji, Sydney United poražen je danas s 2:0 u finalu kupa od Macarthura.

Macarthur je bio bolji cijelu utakmicu, no iz pobjede je došao iz dva jedanaesterca. Prvi je u 32. minuti realizirao Toure, a konačni rezultat s bijele je točke postavio Davila u 90. minuti utakmice. 

Sydney United imao je bučnu podršku navijača koji su u jednom trenutku vikali "Za dom spremni". To je uzvik koji je okončao karijeru Josipa Šimunića u reprezentaciji, a Uefa kažnjava takvo skandiranje.

Sydney United je prvi drugoligaš u povijesti Australije koji je došao do finala. Ranije su izbacili Western United i Brisbane Roar. Uoči finalne utakmice podršku im je poslao i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić. Inače, Sydney United je polupofofesionalan klub. 

Komentara 6

BS
Blue_shirt
15:13 01.10.2022.

Kurir tekst...

Avatar barba_arba
barba_arba
17:26 01.10.2022.

Nekad je i Stipe=australski dolar tako vika

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:18 01.10.2022.

A što bi drugo skandirali....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije