Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADE NADE POLJUDA

VIDEO Hajduk produljio s Pukštasom, a novi ugovor sprema još jednom ključnom mladom talentu

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
22.11.2023.
u 19:31

"Sretan sam zbog novog ugovora, ali sada je vrijeme za nastaviti s radom i fokusirati se na naše ciljeve u ovoj sezoni. Svima nam je cilj osvojiti prvenstvo i dat ćemo sve od sebe da to i učinimo", rekao je Rokas Pukštas (19) nakon potpisivanja novoga ugovora

Hajduk je na službenim kanalima potvrdio produljenje ugovora s 19-godišnjim veznjakom Rokasom Pukštasom. Amerikanac latvijskih korijena došao je u Hajduk prije tri godine, bez odštete, iz Barcelonine akademije u Americi. Prošle se sezone probio u prvu momčad, a igrao je i za mladu momčad koja je izborila finale Lige prvaka.

Za seniorsku je momčad zaigrao u 35 utakmica te zabio sedam, a asistirao tri puta. Također, u aktualnoj se sezoni pokazao izvrsnim članom tima, a njegov jednomjesečni izostanak 'bijelima' nije lako legao.

GALERIJA Hajduk svladao Varaždin (3:1) i srušio nevjerojatan rekord

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
1/34

"Odličan je osjećaj produžiti ugovor s ovim velikim klubom. Drago mi je što je i moja obitelj danas tu sa mnom, stvarno je ovo velika čast. Sretan sam zbog novog ugovora, ali sada je vrijeme za nastaviti s radom i fokusirati se na naše ciljeve u ovoj sezoni. Svima nam je cilj osvojiti prvenstvo i dat ćemo sve od sebe da to i učinimo", rekao je Pukštas.

Osim s Pukštasom, Hajduk bi trebao produljiti ugovor i s 20-godišnjim Nikom Sigurom. Kanađanin hrvatskih korijena, trenutno uz Hajduk igra i u mladoj reprezentaciji. U Split je došao prošle godine iz slovenskog Radomlja i brzo postao standardni član prve postave.

VEZANI ČLANCI:

Igrač je koji može pokrivati pozicije desnoga beka i zadnjeg veznog, a tijekom utakmice često se izmjenjuje na tim pozicijama. Trenutno se oporavlja od ozljede mišića, ali postoji mogućnost da zaigra u idućem kolu, 26. studenog, na gostovanju kod Istre.

VIDEO Prosinečki o Hajduku: 'Igrači imaju veliki pritisak. Tih 18 godina neosvajanja. Treba pobjeđivati, a Dinamo je na to navikao'

Komentara 1

ČV
čača vrati se
20:50 22.11.2023.

da si u dinamo došao kao mladi talent ok ovako pušiona,vidi olma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije