Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI TENISKI AS

VIDEO Đoković progovorio o teškom periodu: Ne mogu to zaboraviti

Monaco Rolex Masters Media Day
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
1/3
11.04.2022.
u 09:11

"Na ovim terenima mnogo sam vremena proveo, znam ljude koji rade u klubu, tako da je nekako lijep osjećaj spavati u svom krevetu i sudjelovati na profesionalnom turniru"

Novak Đoković nakon duge pauze konačno se vraća na teren i to nakon traumatičnog početka godine. Otkrio je da ne može zaboraviti sve što se dogodilo početkom godine, ali i što ga očekuje u Monte Carlu.

"Ne mogu to zaboraviti. To je nemoguće, ali mogu prihvatiti i nastaviti dalje, to je nešto što se već dogodilo i ne treba čovjeka brinuti ili ga sputavati ono što doživljava u trenutku ili ono što će se dogoditi u budućnosti. Imao sam mnogo situacija na terenu i izvan njega koje su, onako, traumatične od ovih odvratnih ratova u odrastanju pa nadalje", rekao je Đoković za Sportklub pa nastavio:

"Sve to ostavi ožiljak. Ove godine doživio sam nešto što nikada nisam doživio u svojoj karijeri, u svom životu. Sigurno da je mentalno i emotivno ostavilo nekog traga. Koliko je to veliko, koliko će me to pratiti, ne znam. To je nešto što ne mogu predviđati i ne mogu trošiti energiju na to, razmišljati o tome koliko će me to pratiti, kaže Đoković.

"Monaco je moje boravište više od 10 godina, moj djeca su rođena ovdje, tako da ima posebno mjesto u mom srcu. I ovo mjesto i ovaj klub. Na ovim terenima mnogo sam vremena proveo, znam ljude koji rade u klubu, tako da je nekako lijep osjećaj spavati u svom krevetu i sudjelovati na profesionalnom turniru. Nema mnogo prilika da se takav osjećaj replicira i doživi negdje drugdje. Trudim se uživati što dulje na terenu i izvan njega", rekao je Novak.

>> Đoković  u crkvi:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Lomazet_Došo
Lomazet_Došo
10:26 11.04.2022.

Već deset godina živi u Monaku? Kako dobra klima i niski porezi trgaju najbolje sinove svojim domovinama.

DU
Deleted user
10:32 11.04.2022.

Tip koji je uporno htio igrati protiv cijepljenih tenisača! I, naravno, pošto je on Srbin svi su drugi krivi samo on ne!

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
09:49 11.04.2022.

Đoković progovorio o teškom periodu: Ne mogu to zaboraviti da su neki igrali Australian Open a meni su vlasti odredile "Marš kući na Balkan*

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije