Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michel Platini

VAR? To je jedno prekrasno s*anje

Michel Platini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.11.2019.
u 17:29

Trebalo bi mi pola sata kako bih objasnio zašto VAR ne rješava probleme. Samo ih gura dalje. Protiv VAR-a sam - rekao je Platini

Francuska nogometna legenda i bivši predsjednik Europskog nogometnog saveza (Uefe) Michel Platini gostujući na talijanskoj televiziji RAI nazvao je VAR “prekrasnim sranjem”.

– Trebalo bi mi pola sata kako bih objasnio zašto VAR ne rješava probleme. Samo ih gura dalje. Protiv VAR-a sam. Mislim da je to prekrasno sranje. Nažalost, nema nam povratka – rekao je Platini koji je oduvijek bio veliki protivnik uvođenja te tehnologije pa se osvrnuo i na mogući povratak u nogomet.

– Nisu me željeli na mjestu predsjednika Fife. Želio sam braniti nogomet i bio sam jedini nogometaš koji je mogao postati predsjednik. Sa 64 godine, još sam spreman za posljednju avanturu. No, moram dobro razmisliti jer ne smijem pogriješiti – izjavio je Platini vezano uz mogući novi angažman u području nogometa, iz kojeg je 2015. godine izbačen.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bubacro
18:13 19.11.2019.

nisi se bunio kad si na mundialu dobio VAR poguranac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije