Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern - Fiorentina

Van Gaal i Bavarci žele 14. uzastopnu pobjedu

Arjen Robben
AFP
17.02.2010.
u 11:21

Bayern ima 13 pobjeda za redom, dok je Fiorentina u negativnom nizu od pet utakmica bez pobjede (četiri poraza i remi).

Nakon što je jesenas imao kroničnu glavobolju uzrokovanu čestim ozljedama ključnih igrača, Bayernova trenera Louisa van Gaala sad muče slatke brige. Svi su mu igrači zdravi uoči utakmice s Fiorentinom u Münchenu, oporavio se i Miroslav Klose (gležanj).

Ivica Olić i Danijel Pranjić kandidiraju za nastup, no ako Van Gaal ne mijenja momčad koja pobjeđuje, onda bi hrvatski dvojac mogao biti na klupi. Bayern ima fantastičan niz od 13 uzastopnih pobjeda (devet u Bundesligi!).

– Nastavit ćemo niz i ostvariti rezultat koji bi nas zadovoljio uoči uzvrata – kaže Bayernov nizozemski reprezentativac Arjen Robben.

A na pitanje nadobudnog novinara kakav rezultat priželjkuje, Robben je uz osmijeh odgovorio:

– Idealan rezultat? Pa... 6:0! To je idealan rezultat! No, bio bih zadovoljan i s 1:0 pobjedom, važno je da zabijemo barem gol i da naša mreža ostane mirna – kaže Robben, koji je u paru s Riberyjem prava napadačka napast s bokova.

I dok Van Gaal nema problema s ozlijeđenima, njegov kolega na Fiorentininoj klupi Cesare Prandelli ostao je bez braniča Gamberinija i veznjaka Santane. Fiorentina je u negativnom nizu, čak pet utakmica ne zna za pobjedu (četiri poraza i remi).

– Nadam se da ćemo u Münchenu iskoračiti iz krize. Samo da se ne preplašimo Bayerna – kaže Prandelli.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije