Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI U ROVINJU

Livaković: Španjolcima nismo bili prvi izbor, postavit ćemo se čvrsto protiv njih

Livaković
Foto: hns-cff.hr
1/2
24.06.2021.
u 13:34

– Sanjao sam da ću igrati za reprezentaciju i sada živim svoj san – rekao je Juranović

Josip Juranović i vratar Dominik Livaković izašli su pred novinare u Rovinju nakon što se jučer doznalo da će hrvatska nogometna reprezentacija u osmini finala Europskog prvenstva igrati protiv Španjolske.

Prvi je riječ dobio Dominik Livaković.

– Nisam se čuo s Danijem Olmom, vjerojatno ćemo ćemo se čuti ovih dana – rekao je Livaković pa se osvrnuo na Španjolce.

– Imaju dobre igrače i stvorili su dosta prilika. Nije ih išao gol, ali su nadoknadili sve u ovoj zadnjoj utakmici. Dobra ekipa, morat ćemo se čvrsto postaviti.

– Atmosfera je super, dignula nas je jako ta pobjeda protiv Škotske. Vjerujem da ćemo sada biti sve jači.

– Sigurno da Španjolcima nismo bili prvi izbor. Ako želimo doći daleko, moramo pobjeđivati velike reprezentacije.

– Što nakon Eura? Planovi su mi vezani uz reprezentaciju, ne zamaram se o ostalim stvarima. A nakon toga ću sjesti s Dinamom i vidjeti što dalje. Ne treba sada razmišljati o tome.

Zatim je pred mikrofone stao Josip Juranović.

– Jedva sam čekao priliku, dao sam sve od sebe i vratilo se na najbolji način. Osvojili smo tri boda i idemo dalje. Vrsaljko mi je prije utakmice dao par savjeta. On je moj prijatelj i jako dobar igrač. Čestitao mi je nakon utakmice.

– Samopouzdanje nam je naraslo nakon pobjede nad Škotskom. Španjolska je jako dobra momčad, ali moramo se okrenuti sebi. To je put prema dalje.

– Iskreno, nisam imao tremu prije utakmice sa Škotskom. Imam veću tremu sada nego prije utakmice. Želio sam dati svoj doprinos i opravdati povjerenje izbornika.

– Vidjet ćemo tko će igrati protiv Španjolske, no trebamo dati sve od sebe. Gledali smo ih svaku utakmicu, izgledaju jako dobro. U zadnjoj utakmici imali su puno sreće. Mislim da će to biti jako dobra utakmica. Željeli smo proći skupinu, no sada želimo otići što dalje.

– Gdje sam gledao utakmicu Hrvatske i Španjolske na Euru 2016? Uh, teško pitanje. Mislim da su bile pripreme. Sanjao sam da ću igrati za reprezentaciju i sada živim svoj san.

>> Pogledajte profil Dominika Livakovića

Komentara 10

Avatar turskokopile
turskokopile
14:37 24.06.2021.

Livi odličan si golman. Molim te poradi na izlascima u 5_ac. Zakovan si na crti, koju vrhunski braniš. Juče Olson kralj peterca. Mogobi još poradit na aktivnom igranju nogom. Ali inače sve PET.💪🇭🇷⚽🔥

Avatar Malazan
Malazan
14:00 24.06.2021.

Jedan Š pao, drugi na redu u ponedjeljak. A onda- Oba Šu pala!

DA
danijelrukavina4
14:17 24.06.2021.

Samo se kondicijski dobro pripremite. Možete sa svakim, pa tako i sa Španjolcima. Hvala Bogu, ima vas dosta. Da će biti lako, neće. Ali ja mislim da ste vi ipak u prednosti. Jer, dalje, u ovoj fazi svi su favoriti protiv vas. Na papiru. Nema straha od nikoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije