Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u osmini finala

Španjolci se oglasili o Hrvatskoj: Poznajemo se, igrat ćemo na visokoj razini

Euro 2020 - Group E - Slovakia v Spain
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
23.06.2021.
u 21:14

Bit će to deveti međusobni susret, u kojima su Španjolci uspješniji za jednu pobjedu (4), mi smo slavili triput dok je jednom završilo neodlučeno.

Hrvatska će u ponedjeljak 27. lipnja u 18 sati u Kopenhagenu igrati protiv Španjolske u osmini finala Eura. 

Bit će to deveti međusobni susret, u kojima su Španjolci uspješniji za jednu pobjedu (4), mi smo slavili triput dok je jednom završilo neodlučeno. Zanimljivo, ovo će nam biti treća međusobna utakmica na Eurima zaredom, ali prvi puta u doigravanju.

Na Euru 2012. godine reprezentacija koju je vodio Slaven Bilić izgubila je u skupini 1:0, a Furija je kasnije postala prvak. Četiri godine kasnije, u Francuskoj, igrali smo ponovno u skupini, a ovog puta slavila je momčad Ante Čačića sa 2:1.

Video - Modrić oborio još jedan rekord, ispred Perišića samo Šuker

A neki španjolski igrači nakon razbijanja Slovačke sa 5:0 komentirali su suparnika u osmini finala.

- Bit će to sjajna utakmica. Poznajemo se međusobno jako dobro, to će biti nogomet na visokoj razini - rekao je branič Manchester Cityja Eric Garcia dok je njegov klupski i reprezentativni suigrač Aymeric Laporte dodao:

- Slovake smo dobili, sada se moramo okrenuti Hrvatskoj. Moramo nastaviti igrati našu igru s kvalitetom koju imamo. Uvjereni smo da će nas ona odvesti još dalje.

Veznjak Barcelone Sergio Busquets naglasio je kako je njegovoj momčadi poraslo samopouzdanje nakon visoke pobjede.

- Idemo se najprije odmoriti i pripremiti za Hrvatsku. Bit ćemo dobri.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Jojo
Jojo
22:02 23.06.2021.

Nismo lošiji od Španjolske, zaigrajmo bez kompleksa i idemo dalje.

BU
Bubalamala
06:08 24.06.2021.

Evropsko prvenstvo je jače od Svijetskog Evropa ima vrhunske reprezentacije koje treba pobjediti ako želiš biti prvak Evrope. Tu nema slabih protivnika i tako se treba postaviti ići korak po korak a Hrvatska kao vice prvak Svijeta spada u krug favorita.

BL
Blacknemesis8
10:17 24.06.2021.

Eh, sada stize prava ekipa. Ali, Slovacka nije mjerilo. Slovacka se raspala i zato tako visok rezultat. Spanjolce mozemo proci, ali ako zaigramo dobro svih 90 minuta. Plus, Dalic mora nekako pokrenuti Rebica, Kramarica i ekipu. To su prodorni igraci koji moraju biti na visini zadatka. Ako budu svi pravi idemo dalje. I za revans nad Francuzima. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije