Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLABLJENI

Ukrajinci bez Timoščuka i Voronjina na Andoru

Ukrajina
AFP
13.10.2009.
u 16:55

U posljednjoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku Ukrajina će na gostovanju kod Andore istrčati bez nedovoljno zaliječenog Andrija Voronjina i suspendiranog veznjaka Anatolija Timoščuka.

Ukrajina je druga u skupini 6 i pobjeda ju vodi u dodatne kvalifikacije. Mihajličenko smatra da utakmica neće biti ništa lakša nego ona s Englezima u subotu.

- Hrvati su imali probleme u Andori, a Engleska je probila njihovu obranu tek u drugom dijelu. Mi moramo to ranije riješiti, ali neće biti ništa lakše nego protiv Engleza.

Nakon remija protiv Bjelorusa proteklog mjeseca šanse Ukrajinaca bile su minimalne, ali pobjeda protiv Engleza drastično je promijenila situaciju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar berny1707
berny1707
18:43 13.10.2009.

Nema teoretske sanse da Ukrajina izgubi,pa zna se tko je Ukrajina a tko Andora.Sto je bilo bilo je,okrenimo se iducem prvenstvu.

OB
-obrisani-
18:21 13.10.2009.

Kakvo olakšanje za hrvatske ljubitelje nogometa! Budući da su oslabljeni, Ukrajinci će zabiti \"samo \" tri gola...

BU
bungee04
18:25 13.10.2009.

Trebao bih se okladiti na ukrajinu s kojih 500 kn i da to bude jedini par. S obzirom da me uvijek zezne jedan par ukrajina ne bi pobijedila. To je rješenje. Idem sad do supersporta i odmah po kartu za JAR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije