Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLABLJENI
Povratak na članak

Ukrajinci bez Timoščuka i Voronjina na Andoru

U posljednjoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku Ukrajina će na gostovanju kod Andore istrčati bez nedovoljno zaliječenog Andrija Voronjina i suspendiranog veznjaka Anatolija Timoščuka.

Komentari 3

Avatar berny1707
berny1707
18:43 13.10.2009.

Nema teoretske sanse da Ukrajina izgubi,pa zna se tko je Ukrajina a tko Andora.Sto je bilo bilo je,okrenimo se iducem prvenstvu.

VL
OB
-obrisani-
18:21 13.10.2009.

Kakvo olakšanje za hrvatske ljubitelje nogometa! Budući da su oslabljeni, Ukrajinci će zabiti \"samo \" tri gola...

VL
BU
bungee04
18:25 13.10.2009.

Trebao bih se okladiti na ukrajinu s kojih 500 kn i da to bude jedini par. S obzirom da me uvijek zezne jedan par ukrajina ne bi pobijedila. To je rješenje. Idem sad do supersporta i odmah po kartu za JAR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.