Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte statistiku

U svemu smo parirali Meksikancima osim u - skoku

Hrvatska - Meksiko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.06.2014.
u 11:07

Hrvatska je imala veći posjed lopte, jedan udarac manje, više dodavanja... A zakazala je tamo gdje je Kovač uvjeravao da smo jači

Da nam sudac nije poništio dva čista gola Kamerunu i da nam je dosudio jednako tako čisti jedanaesterac, bili bismo prvi u skupini, s boljom gol-razlikom od Brazila!, govorili su meksički novinari.

I možda su bili u pravu. Svi su se složili da je Meksiko bio bolji od Hrvatske. No, statistički to i nije posve točno! Hrvatska je imala veći posjed lopte, više dodavanja, samo jedan udarac manje...

Nažalost, Meksiko je bio bolji u onom segmentu u koji smo se najviše uzdali, za koji je Niko Kovač rekao da je naša prednost – prekidima. Kao i općenito zračnim duelima. A dakako, Meksikanci su znali našu slabu točku pa je gotovo pola napada išlo na našu lijevu stranu.

Statistiku utakmice možete pogledati ovdje.

>>Luka Modrić: Da, ovo je neuspjeh generacije, jako sam razočaran ispadanjem!

>>Kovač: Rakitić je najbolje rješenje, ja sam izbornik i ja odlučujem!

Komentara 6

IH
iron.hide.54966
11:50 24.06.2014.

U jos jednom detaljčiću nismo parirali protivniku , u golovima.

TO
tom
14:31 24.06.2014.

ekipa je psihički, pa i fizički, bila loše pripremljena. raspala se nakon što je pao prvi gol. penzioner marquez koji je već u 35 godini - zabio nam je gol!? nije mi jasno zašto neki igrači koji su kao zapete puške čekali da uđu u igru i da se iskažu - nisu uopće dobili priliku?! u tom grmu leži i uzrok našeg sramotnog poraza od ekipe anonimusa!

MI
mirsaanjac
16:12 24.06.2014.

A dakako, Meksikanci su znali našu slabu točku pa je gotovo pola napada išlo na našu lijevu stranu. >>>> Vrsaljko je svoj posao odradio vrlo dobro.Pranjic je taj koji je bio velika rupa. Vise je nego ocigledno da je Stimacmac bio u pravu kad ga nije zelio u repki. Postavljanje Rakitica kao zadnjeg veznog je teska takticka pogreska. Igranje Pletikose poslje 3 primljena fusljerska pogotka protiv Brazila je barem meni neshvatljivo . Kovac je ocigledno bio prekrut u svom uvjerenju a izgleda ,prema njegovim izjavama, da nije od ovog svega nista naucio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije