Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA – HRVATSKA

Turski mediji nagađaju o sastavu, Kuntz mijenja formaciju, ovo je mogućih 11

Bursa: Turska reprezentacija na treningu uoči utakmice protiv Hrvatske
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
28.03.2023.
u 12:09

Za Tursku će ovaj susret s Hrvatskom biti 614. utakmica u povijesti, a Kuntz će voditi svoju 16.

Nakon što je Turska pobijedila Armeniju s 2:1 na otvaranju kvalifikacija za Euro 2024., okreću se Hrvatskoj. Tamošnji mediji špekuliraju o početnom sastavu izbornika Stefana Kuntza. 

Njemački strateg na klupi Turske navodno će promijeniti formaciju i zaigrati s četvoricom u posljednjoj liniji. Sportski postal Fanatik piše da je ovo mogućih 11 koji će u Burski istrčati protiv vatrenih: Mert Gunok, Onur Bulut, Ozan Kabak, Çağlar Soyuncu, Ferdi Kadioglu, Salih Ozcan, Orkun Kokcu, Hakan Calhanoglu, Cengiz Under, Kerem Akturkoglu, Enes Unal.

Prema turskim medijima, Kuntz je odlučio poslati Meriha Demirala na klupu kao i Cenka Tosuna.

Za Tursku će ovaj susret s Hrvatskom biti 614. utakmica u povijesti, a Kuntz će voditi svoju 16. U prijašnjih 15 susreta pod njegovim vodstvom reprezentacija je upisala 10 pobjeda i tri porata, dok su dvije utakmice završile remijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije