Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GOTOVO?

Trener Intera u Madridu: Jednim potezom Luka ga je jako obradovao

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.08.2018.
u 09:55

- Ne znam što će se dogoditi, ali mogu biti sretan što je k nama želio doći netko poput Modrića, igrač koji je toliko toga osvojio - rekao je Spalletti.

Inter je u subotu u Madridu s minimalnih 1:0 pobijedio Atletico u sklopu International Champions kupa. Kod nerazzurra od hrvatskih igrača jedino je zaigrao Marcelo Brozović, dok Šime Vrsaljko i Ivan Perišić nisu konkurirali za utakmicu. Kod domaćina je debitirao Nikola Kalinić koji je priliku dobio od 62. minute.

Interu je minimalnu pobjedu sjajnim golom u 31. minuti osigurali Lautaro Martinez.

Nakon utakmice trener Intera Luciano Spalletti opet se osvrnuo na Luku Modrića, koji se posljednjih tjedana spominje kao potencijalno pojačanje nerazzurra.

>> Pogledajte kako je Santiago Bernabeu pozdravio Modrića

- Ne znam što će se dogoditi, ali mogu biti sretan što je k nama želio doći netko poput Modrića, igrač koji je toliko toga osvojio - rekao je Spalletti pa dodao:

- Činjenica da bi on volio nositi Interov dres me ispunila radošću. Mislim da je jako teško dobiti takve igrače, a klub je prethodno radio dobar posao i imali smo namjeru ga kupiti. No, Real želi imati takvog igrača i mislim da ga neće pustiti. Što god da se dogodi, mi smo jaka momčad.

I dok je Inter igrao na Wanda Metropolitanu, Modrić je na Bernabeuu igrao za Real, a prilikom ulaska na teren dobio je ovacije 80.000 navijača.

Komentara 14

DU
Deleted user
10:21 12.08.2018.

Na pomolu većernjakov 35-ti preokret vezan za transfer Modrića !!!!

PR
prajdali100
12:07 12.08.2018.

Čudo od igrača !!!

RO
rotuutor
11:05 12.08.2018.

Hrvatina,kranjski drek odjebi j.Modric kranjsku kevu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije