Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST LEGENDE

Totti: Izgubio sam oca, a žena nije bila uz mene jer me varala. Pao sam u depresiju

GettyImages
23.03.2023.
u 11:22

46-godišnjak je cijelu karijeru proveo u 'rimskoj vučici' i zaslužio nadimak princ Rima

Talijanska nogometna legenda Francesco Totti prošlog ljeta se razveo od bivšeg supruge Ilary Blasi s kojom je bio 20 godina, od toga su 17 godina bili u braku. Razlog razlaza poznatog para je bila navodno nevjera Tottijeve supruge, a bivši as Rome tvrdi da je dokaze pronašao u njenom mobitelu. Od tada više ništa nije bilo ista, pao je u depresiju, a umro mu je otac.

- Zbog korone sam izgubio oca i moja žena nije bila uz mene. Provjerio sam njezin mobitel da potvrdim, nešto što nikada nisam učinio i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati. Pravio sam se kako ništa nije u krivu, ali to više nisam bio ja... - otvorio je Francesco Totti otvorio dušu te priznao borbu s depresijom.

Buran razvod sigurno će utjecati na njihovo troje djece: Christiana, Isabel  i Chanel, a bivši par se već počeo viđati s drugim ljudima. Totti se tako u listopadu prošle godine pokazao javnosti s novom djevojkom Noemi Bocchi, dok se Blasi počela viđati s njemački poduzetnikom Bastianom Mullerom.

- Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svatko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji - prenijela je izjavu Corriere dello Sport prošle godine i od tada su komunicirala isključivo na sudu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije