Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIRENJE U BILDU Naslov je to priče o prvom susretu Ivice Olića i Tima Wiesea nakon brutalnog starta Werderova vratara nad Olićem, a uoči nedjeljnog derbija HSV - Werder

Tim Wiese: Ola je mogao i puno gore stradati!

21.11.2008.
u 16:36

Njemački sportski tjednik Sport Bild donio je priču o pomirenju dvojice nogometaša uoči velikog sjevernog derbija Bundeslige između HSV-a i Werdera u nedjelju. Werderov vratar Tim Wiese i HSV-ov igrač Ivica Olić susreli su se prvi put nakon 7. svibnja i brutalnog Wieseova starta na Olića. Više od šest mjeseci prošlo je od utakmice u kojoj je Wiese neoprezno startao i kung-fu udarcem nokautirao Ivicu Olića.

Naš napadač pokušao je stići na visoku loptu pred Werderovim šesnaestercem kad je Wiese u skoku za loptom ravno ispruženom nogom pogodio Olića u rame. Nakon Wieseova pogibeljnog starta Werderov vratar dobio je prijetnje smrću HSV-ovih navijača.

- Nakon utakmice u Hamburgu navijači su me gađali razbijenim bocama, a bilo je i prijetnja smrću. Ali ja se ne bojim i mislim da mi nisu potrebni zaštitari - rekao je Wiese o navijačkim prijetnjama.

Pomirenjem pred kamerama Wiese i Olić pokazali su navijačima da među njima nema neprijateljstva. Olić je apelirao na HSV-ove navijače da zaborave Wieseov prekršaj.

- Timov prekršaj nije bio namjeran. On je samo htio najbolje za svoj klub - rekao je Olić.

Wiese i Olić složili su se da na snimci prekršaj izgleda brutalno, ali da u stvarnosti nije bio tako grozan.

- Nakon dvije minute ponovo sam igrao - objasnio je Olić.

- Moglo je biti puno gore - zaključio je Wiese koji je u znak pomirenja Oliću predao lulu mira.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije