Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO SLUŽBENI

Talijani o Rebiću: U Fiorentinu stiže novi Mandžukić

ante rebić (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
27.08.2013.
u 14:47

Napadač Splita stigao je s predstavnicima kluba i Firenzu gdje dogovaraju posljednje detalje posla

Ante Rebić odletio je u utorak ujutro u Italiju gdje će s delegacijom RNK Split, predvođenu braćom Slavenom i Jozom Žužulom, dogovarati posljednje detalje oko prelaska u Fiorentinu. 
Naš 21-godišnji napadač već je tjednima spominjan u kontekstu Fiorentine i iako se prijelazni rok približio samom kraju i činilo se da su se smanjile šanse za ovaj transfer, on bi službeno trebao biti potvrđen već sutra. 
Talijanski mediji bliski Fiorentini nazvali su ga novim Mandžukićem.
Rebićev transfer bit će jedan od najvećih u Prvoj HNL, ako se ne računaju oni Dinamovi i Hajdukovi. Splitu bi trebalo pripasti barem pet milijuna eura odštete, možda i više dok će igrač u svakoj od četiri godine ugovora, na koliko bi trebao potpisati, zarađivati po 600 tisuća eura. 
Splitu će, također, pripasti i 20 posto odštete od sljedećeg transfera. 

Ante Rebić odletio je u utorak ujutro u Italiju gdje će s delegacijom RNK Split, predvođenu braćom Slavenom i Jozom Žužulom, dogovarati posljednje detalje oko prelaska u Fiorentinu. 

Naš 21-godišnji napadač već je tjednima spominjan u kontekstu kluba iz Firenze i, iako se prijelazni rok približio samom kraju i činilo se da su se smanjile šanse za ovaj transfer, on bi službeno trebao biti potvrđen već sutra. 

Talijanski mediji bliski Fiorentini nazvali su ga novim Mandžukićem, ističući kako malo napadača ima takvu fizičku snagu, uz dobru tehniku i brzinu.

Rebićev transfer bit će jedan od najvećih u Prvoj HNL, ako se ne računaju oni Dinamovi i Hajdukovi. Splitu bi trebalo pripasti barem pet milijuna eura odštete, možda i više dok će igrač u svakoj od četiri godine ugovora, na koliko bi trebao potpisati, zarađivati po 600 tisuća eura.  Splitu će, također, pripasti i 20 posto odštete od sljedećeg transfera. 

Dodajmo kako financijski detalji ovog posla ovise i o tome za koliko će Fiorentina prodati srpskog igrača Adema Ljajića. Spominje se iznos od 12 milijuna eura koji je spremna platiti Roma. 

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije