Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjetar u leđa

Šuker: HNS je dao podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe

Davor Šuker
Foto: Drago Sopta/HNS
1/10
14.09.2016.
u 12:54

Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor Uefe - kaže Šuker

Na današnjem izvanrednom Kongresu Uefe u Ateni, predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Aleksander Čeferin uvjerljivo je izabran za novog, sedmog po redu predsjednika krovne europske nogometne organizacije.

Čeferin je na Uefinu izbornom kongresu u Ateni osvojio 42 glasa, dok je njegov protukandidat Nizozemac Michael van Praag osvojio 13 glasova.

- Čestitam g. Čeferinu na izboru za Uefina predsjednika. Mi smo rano dali podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe i vjerujem da je to u startu dalo jak vjetar u leđa Čeferinovoj kampanji koja je završila ovom uvjerljivom pobjedom - izjavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, piše HNS.

- Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor Uefe. Čeferinov uvjerljiv izbor potvrđuje uvjerenje velike većine saveza da će znati štititi i razvijati nogomet te me na tom putu želim puno sreće i uspjeha. Pritom može računati na moju snažnu podršku u okviru Izvršnog odbora Uefe, kao i naravno podršku Hrvatskog nogometnog saveza kakvu je imao od početka kampanje - dodao je Šuker.

>>Slovenac Aleksander Čeferin novi je Uefin predsjednik

Komentara 2

SL
Slavik
13:12 14.09.2016.

Po običaju šuki se već uvlači u epud

MU
muh
14:05 14.09.2016.

Muhe idu na govno a Ljudi na lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije