Naslovnica Sport Nogomet

Šuker: HNS je dao podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe

Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor Uefe - kaže Šuker
14. rujna 2016. u 12:54 2 komentara 658 prikaza
Davor Šuker
Foto: Drago Sopta/HNS
Pogledajte galeriju 1/10

Na današnjem izvanrednom Kongresu Uefe u Ateni, predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Aleksander Čeferin uvjerljivo je izabran za novog, sedmog po redu predsjednika krovne europske nogometne organizacije.

Čeferin je na Uefinu izbornom kongresu u Ateni osvojio 42 glasa, dok je njegov protukandidat Nizozemac Michael van Praag osvojio 13 glasova.

- Čestitam g. Čeferinu na izboru za Uefina predsjednika. Mi smo rano dali podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe i vjerujem da je to u startu dalo jak vjetar u leđa Čeferinovoj kampanji koja je završila ovom uvjerljivom pobjedom - izjavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, piše HNS.

- Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor Uefe. Čeferinov uvjerljiv izbor potvrđuje uvjerenje velike većine saveza da će znati štititi i razvijati nogomet te me na tom putu želim puno sreće i uspjeha. Pritom može računati na moju snažnu podršku u okviru Izvršnog odbora Uefe, kao i naravno podršku Hrvatskog nogometnog saveza kakvu je imao od početka kampanje - dodao je Šuker.

>>Slovenac Aleksander Čeferin novi je Uefin predsjednik

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

  • Slavik:

    Po običaju šuki se već uvlači u epud

  • muh:

    Muhe idu na govno a Ljudi na lovu.