Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuga

Strašna tragedija: Najtalentiranija rumunjska košarkašica pronađena mrtva na svoj 18. rođendan

Facebook screenshot
16.08.2022.
u 14:05

Ova užasna vijest šokirala je cijelu Rumunjsku. Košarkašica je rođena 2004. godine, a predviđali su joj sjajnu karijeru.

Alessia Maria Rajcu bila je velika nada rumunjske košarke, no njezin je život iznenada prekinut.

Pronađena je mrtva u svojoj kući na svoj 18. rođendan. Rumunjski mediji javljaju da je pronađena mrtva u nedjelju ujutro, a na njezinom tijelu nije bilo tragova nasilja.

Njezino tijelo predano je Nacionalnom institutu za sudsku medicinu (INML) gdje će biti obavljena obdukcija. Nije imala bolesti koje bi joj mogle prekinuti život.

Ured za sumnjive smrti otvorio je spis radi rasvjetljavanja okolnosti smrti.

- Život košarkašice s velikom perspektivom završio je prerano... Među nama više nije jedna od najtalentiranijih sportašica generacije 2004. Alessia Maria Raiciu umrla je na dan kad je napunila 18 godina. Osvojila je brojne medalje na nacionalno prvenstvo za mlade s KS Olympia Bukurešt.  Košarkaški savez Rumunjske upućuje iskrenu sućut ožalošćenoj obitelji! Počivaj u miru Alessia!, objavio je Košarkaški savez Rumunjske na Facebooku.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Komentara 1

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
23:14 16.08.2022.

Dokle vise tih "iznenada"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije