Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Horor na letu: Žena preminula u snu, muž i dvoje djece morali satima sjediti kraj njezinog tijela

Screenshot GoFund
09.08.2022.
u 18:20

Obitelj je morala ostaviti Helenino tijelo u Njemačkoj dok su oni nastavili put prema Velikoj Britaniji

Helen Rhodes bila je na letu sa svojim obitelji iz Hong Konga prema Velikoj Britaniji koju je napustila prije 15 godina, no par sati nakon polijetanja pronađena je bez svijesti.

Iako je posada pokušavala oživiti Britanku, njihovi pokušaji su bili neuspješni. Preminulu ženu su ostavili satima na sjedalu, pored njezina supruga i dvoje djece sve dok nisu sletjeli u Frankfurt.

Obitelj je morala ostaviti Helenino tijelo u Njemačkoj dok su oni nastavili put prema Velikoj Britaniji. Plan obitelji je bio preseliti se u Englesku.

Helen je jedva čekala ponovno vidjeti svoju obitelj, jer ih nije vidjela od početka pandemije. Nažalost, ta želja joj se neće nikada ostvariti, piše Fenix-magazin.

Njezina prijateljica Jayne Jeje pokrenula je inicijativu GoFundMe kako bi pomogla pokriti troškove slanja tijela u UK i pokopa.

VIDEO: Novost na mirovinama: Umirovljenici će početkom rujna prvi put vidjeti jednu promjenu

Komentara 10

V0
Vlaskoulicanec3.0
18:23 10.08.2022.

Ovo je najnormalnija procedura. Da se je moglo spasiti, kapetan bi naredio slijetanje u sljedećoj mogućoj zračnoj luci. Kako je ona nažalost preminula, let ide dalje normalno jer se "de facto" više ionako ne može ništa učiniti. Jasno je da se tijelo ostavi gdje je i da se samo pokrije te da se putnike sa okolnih sjedala smjesti negdje drugdje. Naravno ako je avion bio pun, mogućnosti za to nema. I na kraju: u članku ne piše gdje se to dogodilo, odnosno iznad koje zemlje. U principu i u interesu obitelji je bilo da se tijelo doveze u neku europsku zemlju od kuda ga se može bez komplikacija prevesti za Englesku. Ne želim vas gnjaviti detaljima, ali si možete misliti koja je procedura dovesti tijelo na primjer iz UAE ili neke druge arapske zemlje. O troškovima da i ne govorim. S obzirom da je avion sletio u Frankfurtu, pretpostavljam da se radilo o Lufthansinom letu. Kako je avion njemački, kao mjesto smrti se vodi Njemačka jer su avioni eksteritorijalni.

PR
prokurator
23:53 09.08.2022.

užasna priča, ali sa avionom drugačije nije ni moguće. avion je prevozno sredstvo za koje bi svaka osoba debelo morala promisliti mora li stvarno njime putovati.

KA
kajinx
12:01 10.08.2022.

Sućut obitelji ! Koliko puta se cjepila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije