Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno

Detalji tragedije u Imotskom: Okretao se automobilom ispred kuće pa pregazio vlastito dijete

Hitna pomoć, Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
12.08.2022.
u 16:42

Polako izviru detalji tragične nesreće koja je danas poslijepodne potresla Imotski.

Polako izviru detalji tragične nesreće koja je danas poslijepodne potresla Imotski.

U 13:20 sati u mjestu Podosoje, kako 24 Sata neslužbeno doznaje, roditelj je pregazio svoje dijete okrećući se automobilom ispred kuće. Dijete u starosti 3,5 godina preminulo je u Domu zdravlja Imotski, na Jedinici hitne medicinske pomoći.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o stranim državljanima koji su bili na odmoru, a danas im je bio zadnji dan ljetovanja. Susjedi navode kako obitelj u pitanju ima više djece koja su za vrijeme nesreće ostala u kući.

- To je obitelj koja ima još djece, a majka je trudna. Bili su tu na odmoru više dana i večeras su trebali otputovati. Nažalost, vidite što se dogodilo. Svi smo u šoku, žao nam, ne možemo doći sebi. Jadni ljudi. Imaju još djece koja su ostala u kući. Roditelji su na Hitnoj u Imotskom - rekao je u šoku jedan od susjeda iz Runovića za 24 sata.

Komentara 14

Avatar Mistborn:
Mistborn:
17:02 12.08.2022.

Strašno je to. Zbilja ružna nesreća

Avatar MalenaB.
MalenaB.
17:51 12.08.2022.

O tuge 😥Ne daj bože nikome .

PO
poluvodič
17:03 12.08.2022.

Treba živjeti s time sad... Ne znam bi li sam mogao da sam ja u pitanju, užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije