Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN

Srna pobjesnio na odluku Rusa: Pa oni se šale, poludjeli su! Moraju u zatvor

Champions League - Shakhtar Donetsk Training
VALENTYN OGIRENKO/REUTERS
26.03.2022.
u 15:33

- Ne mogu vjerovati da su to tražili. Samo zbog tog pitanja svi moraju u zatvor. Pa oni se šale, poludjeli su i žive u nekom svom svijetu - rekao je Srna za ITW News

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije te sportski diretkor Šahtara iz Donjecka Darijo Srna je napustio Ukrajinu početkom ruske ratne invazije, a sada je prokomentirao poprilično bizarnu odluku Nogometnog saveza Rusije da se kandidira za Europska prvenstva 2028. i 2032. godine.

- Ne mogu vjerovati da su to tražili. Samo zbog tog pitanja svi moraju u zatvor. Pa oni se šale, poludjeli su i žive u nekom svom svijetu - rekao je Srna za ITW News koji je također prokomentirao i situaciju u kojoj je nogometašima iz ruskih i ukrajinskih liga dozvoljen odlazak u druge lige, ali ne sve lige:

- UEFA i FIFA nas štite, ali Engleska nije otvorila prijelazni roka za registraciju igrača, isto je s Italijom i Njemačkom. Kakav je smisao u otvaranju prijelaznog roka ako se drugi savezi, uključujući Premier ligu, ne otvaraju? Nema smisla. Netko treba učiniti nešto konkretno kako bi pomogao ukrajinskom nogometu i njegovim igračima - dodao je Srna, uz zaključnu poruku nogometnim agentima koji pokušavaju zaraditi na ovoj nepovoljnoj situaciji:

- Neće uspjeti! Štite nas UEFA i FIFA. Nije ljudski što agenti rade, ali pobijedit ćemo.

Komentara 6

Avatar JahačRumeneKadulje
JahačRumeneKadulje
16:31 26.03.2022.

Rusija i Europsko prvenstvo?! Hahaha Rusija se odrekla Europe i njenih vrijednosti. Neka se kandidiraju za Azijski kup ilištoliveć. Zamisli obraza?!

RA
radekbrod
15:54 26.03.2022.

Darijo drži se ti nogometa

DU
Deleted user
16:27 26.03.2022.

Dokle je to otišlo, za kandidaturu se traži zatvor.Kada jedan sportaš ima ovakav stav, šta očekivati od drugih ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije