Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI IZBORNIK

Kek hvali Hrvatsku i HNS: Dalić će pronaći formulu za Svjetsko prvenstvo

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske
Igor Soban/PIXSELL
26.03.2022.
u 11:05

- Svaki izbornik ima neku svoju ideju i pogled. U toj koncentraciji kvalitete koju ima Hrvatska siguran sam da će Dalić pronaći formulu koja će mu dobro doći na idućem Svjetskom prvenstvu. Mislim da je ovaj dolazak u Katar HNS dosta pametno odradio, da vide i pogledaju što ih čeka krajem studenoga - rekao je izbornik slovenske reprezentacije

Uoči današnjeg prijateljskog ogleda Hrvatske i Slovenije našoj javnosti obratio se i izbornik slovenske reprezentacije te bivši HNL-ov prvak s Rijekom Matjaž Kek.

– Pojavila nam se mogućnost da tijekom ovoga termina u ožujku odigramo dvije utakmice u Kataru. Prvotno smo trebali igrati protiv Belgije, no oni su otkazali utakmicu pa smo se vrlo brzo dogovorili s HNS-om. Ova utakmica dobro će doći nama, ali i Hrvatskoj unatoč tome što nismo top kvaliteta. Okupili smo se nakon četiri mjeseca i dobro će nam doći da vidimo kakva je situacija s igračima i da se pripremimo za ludi lipanj, u kojem nas u 12 dana čekaju četiri utakmice u Ligi nacija. Ušli smo u B skupinu, imamo jaku grupu, gdje će biti uistinu zanimljivo. To su teški protivnici i trebamo se dobro pripremiti – rekao je Kek za Novi list te dodao:

– Svaki izbornik ima neku svoju ideju i pogled. U toj koncentraciji kvalitete koju ima Hrvatska siguran sam da će Dalić pronaći formulu koja će mu dobro doći na idućem Svjetskom prvenstvu. Mislim da je ovaj dolazak u Katar HNS dosta pametno odradio, da vide i pogledaju što ih čeka krajem studenoga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije