Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTO DIJETE

Srbin krio izvanbračnog sina 18 godina, sada krivi njega što se ne čuju

Foto: Instagram
1/3
07.01.2021.
u 10:05

Mihajlović je u dugogodišnjem braku s bivšom talijanskom voditeljicom Arrianom Rapaccioni dobio petero djece - kćeri Viktoriju i Virginiju i trojicu sinova - Nikolasa, Dušana i Miroslava. Ime šestoga djeteta je Marko

Siniša Mihajlović, nekadašnji srpski nogometaš i aktualni trener Bologne opet je podigao prašinu. Ovoga puta u intervjuu za srpski Blic u kojemu je govorio o svom vanbračnomo sinu kojega je do njegove punoljetnosti krio od javnosti, a sada je upravo tog sina optužio da ga je razočarao pa mu se zato srpski trener ne javlja na telefon. 

Mihajlović je u dugogodišnjem braku s bivšom talijanskom voditeljicom Arrianom Rapaccioni dobio petero djece - kćeri Viktoriju i Virginiju i trojicu sinova - Nikolasa, Dušana i Miroslava. Ime šestoga djeteta, četvrtog sina je Marko

- Da, i žao mi je zbog toga što ga nisam vidio do 18. godine. Marko je moj sin, prihvatio sam ga, uzdržavao ga, ali ga nisam odgojio. Nisam se čuo s njim godinu dana. Tražio sam od njega da preuzme više odgovornosti, ali on nije bio u stanju. Zvao me je i nisam se javio. Zvat ću ga kad budem bio spreman. Ako me netko razočara, potrebno mi je vrijeme - iskren je bio Mihajlović za Blic.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog uzdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želio sam ga vidjeti, srce mi se naprosto pucalo kad sam razmišljao o tome. Ipak, odlučio sam pričekati da poraste, da postane punoljetan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - pričao je trener Bologne 2004. godine.

Ključne riječi

Komentara 9

LI
liliZG
11:37 07.01.2021.

"Zvao me je i nisam se javio. Zvat ću ga kad budem bio spreman. Ako me netko razočara, potrebno mi je vrijeme - iskren je bio Mihajlović za Blic."..............................da rezimiramo, priznao ga je , uzdržavao , nije želio imati s njim posla dok ne bude punoljetan, kada mu se sin javio ON nije bio spreman za razgovor i sada zamjera djetetu što se više ne javlja,.....strašno koliko su neki "odrasli", zapravo neodrasli, sebični gadovi.

NE
Nemanadimak
17:08 07.01.2021.

Uh koji lik. Nekoliko nogometasa bas ima loptu umjesto glave.

Avatar Ričard
Ričard
11:30 07.01.2021.

"Marko je moj sin, prihvatio sam ga, uzdržavao ga, ali ga nisam odgojio." Zato Marko ima sve prepozicije ne velicati ratne zlocince i prodati rodjenu mater.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije