Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Juventus Milanu nanio prvi poraz u sezoni, Chiesa junak večeri

Serie A - AC Milan v Juventus
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
06.01.2021.
u 22:51

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zbog zaraze koronavirusom nije konkurirao za nastup u momčadi Milana

U derbiju 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva branitelj naslova Juventus svladao je kao gost vodeći Milan s 3:1 (1:1) nanijevši tako Rossonerima prvi prvenstveni poraz ove sezone.

Junak pobjede Stare dame bio je Federico Chiesa koji je postigao dva pogotka. Prvi za 1:0 u 18. minuti, a drugi u 62. za prednost svoje momčadi od 2:1, a u oba navrata asistirao mu je Dybala.

U međuvremenu je Calabria u 41. minuti poravnao na 1:1. Pobjedu Juventusa potvrdio je McKennie golom za konačnih 3:1 u 76. minuti.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zbog zaraze koronavirusom nije konkurirao za nastup u momčadi Milana koja je ostala na 37 bodova. Inter ima samo bod manje, Roma zaostaje četiri, dok je Juventus ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto sa 30 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije