Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljaju se tenzije

Srbi zgroženi: Crnogorski komentator slavio pogodak bivšeg Dinamovca uz 'Evo zore, evo dana'!

Prosvjedi u Crnoj Gori
Foto: Screenshot
09.09.2020.
u 13:36

Srbi su kao provokaciju shvatili i to što je nedavno Radio-televizija Crne Gore usred jutarnjeg programa pustila i pjesmu Marka Perkovića Thompsona

Ne smiruju se strasti otkako je prosrpska koalicija ''Za budućnost Crne Gore'' osvojila većinu mandata u crnogorskom parlamentu uz još dvije građanske stranke.

Srpska je javnost sada ostala zgrožena i potezom komentatora Milutina Grgura, koji je pobjednički pogodak Fatosa Beqiraja proslavio povikom ''Evo zore, evo dana, evo Beća kapetana".

Podsjetimo, nekadašnji napadač Dinama u utorak je u sudačkoj nadoknadi pogodio iz najstrože kazne za pobjedu s rezultatom 1:0 na gostovanju u Luksemburgu, a list Blic prenosi da je komentator Milutin Grgur gol slavio ''uz ustašku himnu''.

U ovom trenutku nije poznato je li Grgur namjerno parafrazirao ''Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana'', međutim Srbi su kao provokaciju doživjeli i to što je nedavno Radio-televizija Crne Gore usred jutarnjeg programa pustila pjesmu Marka Perkovića Thompsona.

Thompsonova pjesma ''Bojna Čavoglave'' mogla se čuti i tijekom nedavnog velikog prosvjeda protiv nove vlasti u organizaciji Crnogorske patriotske organizacije, a snimke s YouTubea su otkrile da su mladi Crnogorci na Cetinju ustali i uz ''Sude mi'' Miroslava Škore.

 

Komentara 30

OL
Oleoleoleole
16:10 09.09.2020.

Srbi uvijek kazu da su oni ratnicki narod.hrabri.muski.al ja samo cujem i vidim kako placu i zale se.

PE
PetrusManus
18:42 09.09.2020.

Nije lako biti srbin, od Oluje na ovamo samo jad i bjeda.

CR
croban1111
17:32 09.09.2020.

Koga još zanima što srpi misle i što su zgroženi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije