Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To mu nije trebalo

Sramotno ponašanje UFC zvijezde: Pogledajte kako ismijava beskućnike

Khabib Nurmagomedov
Foto: Fight Site
07.08.2018.
u 10:33

U pitanju su tri snimke koje su prema informacijama, u obliku Insta Storya, bile objavljene od strane Khabiba, da bi vrlo brzo bile uklonjene

Uznemirujuće snimke pojavila su se na društvenim mrežama, a objavljene su od strane Khabiba Nurmagomedova. Naime, UFC-ov prvak lake kategorije i njegov bratić Abubakar Nurmagomedov ismijavali su beskućnike na ulicama New Yorka, piše Fight Site.

U pitanju su tri snimke koje su prema informacijama, u obliku Insta Storya, bile objavljene od strane Khabiba, da bi vrlo brzo bile uklonjene, ali ne toliko brzo da ih nitko ne stigne spremiti i objaviti drugim kanalima. Na njima vidimo kako Abubakar plaća beskućnicima da rade sklekove, dok Khabib sve to snima i glasno se smije tim postupcima.

Na snimkama se nalaze dva različita beskućnika, što je znak da su Nurmagomedovi odradili malo dulju zabavu. Zanimljivo, u pitanju su ulice New Yorka, no ne znamo zašto su se oni tamo nalazili, budući da treniraju u Kaliforniji. Abubakar se inače priprema za nastup na PFL 2 eventu, nakon što u prvom nastupu nije uspio upisati pobjedu.

Čini se kako je ovo križ koji će Khabib morati nositi nakon što je ugovorio borbu protiv Conora McGregora. Sada je ipak u centru pažnje i morat će paziti što radi. Osim ako ne smatra da ovime nije napravio ništa krivo, a to bi onda tek bio problem.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:16 07.08.2018.

Što očekivati od takvih razbijača, tzv. boksača koji su na evolucijsko-intelektualnoj ljestvici 3-4mm iznad pavijana(tu su negdje i njihovi obožavatelji).

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:01 07.08.2018.

religija mira financira beskućnike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije