Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva borba!

Potvrđen spektakl, zna se i datum: Conor protiv Khabiba za pojas!

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
04.08.2018.
u 08:45

Hoće li ovo biti najveća i najprodavanija borba u povijesti? Može se pretpostaviti, uostalom ovo je borba koju svi žele vidjeti

Službeno je! Khabib Nurmagomedov braniti će titulu UFC prvaka lake kategorija na UFC 229 eventu, gdje će mu je pokušati oduzeti Conor McGregor!

UFC se malo poigrao s medijima i fanovima, koji su se nadali najavi ove borbe na press konferenciji koja je večeras održana u Las Vegasu. Kada se Khabib i Conor nisu pojavili uslijedilo je pitanje, a Dana White je odgovorio kako se na borbi radi te kako se nada da će uskoro biti dogovorena. Tako je protekla cijela press konferencija da bi Dana White istu odjavio rekavši kako moraju pokazati samo još jedan video, piše Fight Site.

A onda se pojavila prva službena najava kojom je borba također postala službena, na oduševljenje prepune dvorane. Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov u kavez će ući za nešto više od dva mjeseca, odnosno 6. listopada i biti će to glavna borba UFC 229 eventa. Tako se Irac vraća nakon gotovo dvije godine u pokušaju da vrati pojas koji je zbog neaktivnosti izgubio.

Hoće li ovo biti najveća i najprodavanija borba u povijesti? Može se pretpostaviti, uostalom ovo je borba koju svi žele vidjeti i o kojoj će se iduća dva mjeseca raditi mnoge analize. Voljeli ga ili ne, Conor nam je svakako nedostajao. Neka show krene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije