Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva situacija

Cormier: Johnson zaslužuje revanš! Rogan: Ne zaslužuje li ga i Miočić?!

Cormier
Foto: Screenshot
05.08.2018.
u 21:19

Službeni komentatori eventa bili su Daniel Cormier, Joe Rogan i Jon Anik, a Cormier je dobio priliku reći nešto o Demetriousu Johnsonu.

Vrlo zanimljiva situacija viđena je tijekom odjavnog komentara UFC 227 eventa. Daniel Cormier izlagao je razloge zašto bi Demetrious Johnson trebao dobiti instantnu priliku za revanš, da bi mu Joe Rogan kontrirao s time ne bi li ju onda trebao dobiti i Stipe Miočić, piše Fight Site.

Službeni komentatori eventa bili su Daniel Cormier, Joe Rogan i Jon Anik, a Cormier je dobio priliku reći nešto o Demetriousu Johnsonu. Započeo je komentar svojim mišljenjem o potencijalnom revanšu i o tome treba li odmah doći do njega.

“Ako netko zaslužuje dobiti odmah revanš u borbi za titulu, to je Demetrious Johnson. Izgubio je podijeljenom odlukom nakon 11 uspješnih obrana titule. Ukoliko ne dobije priliku odmah se revanširati, nema nade za nikoga u cijelom svijetu. To bi značilo da ništa što si ti učinio ti ne može osigurati priliku da odmah vratiš titulu koju si izgubio“, rekao je DC, vrlo motiviran svime što se jutros dogodilo. Ipak, teško je reći je li očekivao komentar koji je uslijedio od njegovog kolege za mikrofonom.

Cormier
1/6

“Mogu li se ja sada igrati đavoljeg odvjetnika? Ne bi li onda trebao i Stipe Miočić dobiti instantni revanš?”, uključio se Joe Rogan, koji je tim komentarom apsolutno zatekao dvostrukog UFC-ovog prvaka. Cormier se ipak brzo sabrao te je dao odgovor.

“Slažem se, zaslužio ga je, iako nije isto obraniti titulu 11 puta ili tri puta. Ne postoji razlog zašto se ja ne bih borio protiv Stipe niti ja odbijam tu borbu. Protiv Brocka Lesnara se borim jer sam želio baš tu borbu. No, ovim vam putem kažem, ukoliko se Brock iz bilo kojeg razloga ne bude mogao boriti, dati ću Stipi priliku, boriti ću se ponovno protiv njega. To mi ne predstavlja nikakav problem”, odgovorio je Cormier, koji se tako na neki način uspio izvući.

Brock Lesnar je trenutno pod redovitim USADA testiranjem, a uskoro bi se trebali pojaviti i prvi rezultati tih testova. Mnoge ugledne osobe iz MMA svijeta, poput Dominicka Cruza, smatraju da ne postoje šanse da Lesnar šest mjeseci bude čist na svakom testiranju. Ukoliko se to pokaže tako, a Cormier bude držao do svoje riječi, gledati ćemo drugu borbu dva ponajbolja borca svijeta u ovom trenutku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije