Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Španjolski reprezentativac Sergio Rodriguez u Philadelphiji

Sergio Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.07.2016.
u 07:34

– Mogu potvrditi kako ću sljedeće sezone igrati za Sixerse. Veselim se novoj avanturi – objavio je Rodriguez putem svog Twittera

Branič španjolske košarkaške reprezentacije i ljubimac navijača Reala iz Madrida Sergio Rodriguez (30) objavio je kako će sljedeće sezone karijeru nastaviti u NBA ligi, točnije Philadelphia 76-ersima, te će biti suigrač našem reprezentativcu Dariju Šariću.

– Mogu potvrditi kako ću sljedeće sezone igrati za Sixerse. Veselim se novoj avanturi – objavio je Rodriguez putem svog Twittera.

Informaciju o angažiranju Rodrigueza potvrdili su i u Philadelphiji.

– Sergio je iskusan igrač i veliki profesionalac. Radi se o provjerenom vođi momčadi koji može donijeti prave odluke na terenu – kazao je predsjednik Sixersa Bryan Colagnelo.

Rodriguezu će ovo biti drugi odlazak u NBA, a tijekom prvoga, u razdoblju od 2006. do 2010. godine, nije ostavio dublji trag.

Njega su kao 27. na "draftu" 2006. izabrali Phoenix Sunsi, ali je igrao za Portland, Sacramento i New York, te je u 285 odigranih susreta prosječno postizao četiri koša uz tri asistencije.

Po povratku u Real tijekom prošlih šest sezona osvojio je tri naslova prvaka Španjolske (2013., 2015., 2016.) i jedan naslov prvaka Europe (2015). U sezoni 2013./14. proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Eurolige.

Komentara 1

Avatar KIopp
KIopp
09:36 14.07.2016.

Wahhabi in Philadelphia

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije